Beenvaatjes

Heb je last van ontsierende beenvaatjes die je zelfvertrouwen beïnvloeden? Bij SkinLab Maastricht begrijpen we de frustratie en bieden we effectieve behandelingen om deze ongewenste adertjes te verminderen, zodat je weer met trots je blote benen kunt laten zien.
Beenvaatjes SkinLab Maastricht oud

Beenvaatjes "berkentakjes"

Wil je afrekenen met die vervelende "berkentakjes" op je benen en weer stralende, egale benen hebben? Bij SkinLab Maastricht hebben we dé oplossing voor jou! 
Onze Clarity II-laserbehandeling is als een superheld die de storende bloedvaatjes en roodheid effectief aanpakt. Met zijn krachtige energie absorbeert hij het bloed in de vaatjes, waardoor ze als het ware samentrekken en verdwijnen. En het beste van alles? 
Deze laserbehandeling werkt bij zowel lichte als donkere huidtypes, dus niemand wordt buitengesloten! En wees gerust, de geïntegreerde temperatuurcontrole en het koelsysteem van de laser zorgen ervoor dat de behandeling niet alleen super effectief is, maar ook 100% veilig én goed te verdragen. Dus zeg maar dag tegen die opvallende beenvaatjes en hallo tegen stralende, zomerse benen!

Beenvaatjes laserbehandeling bij SkinLab Maastricht

Ten eerste is deze behandeling snel en gemakkelijk, waardoor je niet veel tijd hoeft te besteden aan lange sessies of hersteltijd. 
Bovendien is de Clarity II-laserbehandeling gericht en nauwkeurig. Dit betekent dat alleen de storende bloedvaatjes en roodheid worden aangepakt, terwijl het omliggende gezonde weefsel onaangetast blijft. Je kunt dus gerust zijn dat je benen er natuurlijk en stralend uit zullen zien na de behandeling.
Last but not least, de resultaten zijn gewoonweg verbluffend. Na een aantal sessies zul je merken dat de beenvaatjes aanzienlijk verminderd zijn en je benen er egaler en mooier uitzien. Het is alsof je een nieuw paar benen hebt gekregen!
Beenvaatjes laserbehandeling met de Clarity 2 Laser bij SkinLab Maastricht

Tarieven behandeling

Tijdens een persoonlijk consult bespreken we graag de mogelijkheden en stellen we een behandelplan op maat voor je samen. 
Kortom, bij SkinLab Maastricht streven we naar kwaliteit, effectiviteit en betaalbaarheid. Hieronder alvast een overzicht van vaatlaserbehandelingskosten met de Clarity 2 laser.  Prijzen zijn per behandeling.

Intake Beenvaatjes

Algemen Intake Beenvaatjes is GRATIS
0

Vaatlaserbehandeling Clarity II

Vaatjes benen
150

Maak een afspraak

Of stuur direct een Whatsapp bericht!