Huidverbetering Acne

Geen zorgen meer maken over het dragen van mouwloze kleding of het scheren van je oksels? Met laserontharing van je oksels ben je voor altijd verlost van die vervelende stoppels en irritaties!

Laserontharing oksels

Laserontharing is een fantastische oplossing voor mensen die genoeg hebben van het dagelijks scheren en het harsen van hun oksels. Het is de perfecte manier om langdurig van ongewenste haargroei af te komen, waardoor je nooit meer hoeft te denken aan het scheren van je oksels.
Wanneer je op zoek bent naar een gladde en zachte huid zonder ongewenste haargroei, dan is laserontharing van de oksels zeker het overwegen waard. Bij SkinLab Maastricht bieden we de nieuwste en meest geavanceerde laserontharingsbehandelingen aan, zodat je verzekerd bent van de beste resultaten.
Permanente haarreductie tussen de 80-85%. Garanderen dat op de behandelde plek nooit meer haar groeit is niet mogelijk: onder invloed van veranderingen in het lichaam, bijvoorbeeld hormonale veranderingen, is het mogelijk dat donshaartjes veranderen in dikkere haren.

Hoe ziet een laserontharing  oksels behandeling eruit?

Bij laserontharing van de oksels bij SkinLab Maastricht maken we gebruik van de meest geavanceerde apparaat voor laserontharing op dit moment, de Clarity II laser, die als een krachtige superheld(in) een intensieve lichtstraal op de haarfollikel richt. De warmte van het licht doet de haarwortel smelten als sneeuw voor de zon en voorkomt dat het haar opnieuw groeit. Het is als het ware een strijd tussen de laser en de haargroei, waarbij de laser uiteraard als winnaar uit de bus komt. Maar wees gerust, de behandeling is snel en comfortabel, met minimale pijn of ongemak.
Helaas is het niet mogelijk om in één keer alle haartjes uit te schakelen, dus voor een optimaal resultaat zijn meerdere behandelingen nodig. Gelukkig zijn deze behandelingen een stuk relaxter dan het scheren van je oksels met een bot scheermesje.
Het aantal behandelingen dat nodig is voor een optimaal resultaat kan variëren afhankelijk van de persoonlijke situatie. Er zijn verschillende factoren die een rol spelen, zoals haarkleur, haardichtheid, huidskleur en hormonale veranderingen. Maar maak je geen zorgen, onze ervaren huidtherapeutes kunnen je tijdens een consult adviseren over het aantal behandelingen dat voor jou het meest geschikt is.

Laserontharing tarieven

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque. Prijzen zijn per behandeling.

Laserontharing Acties

ACTIE: 3D Huidscan met LifeViz-technologie (introductieprijs van €97,- voor €47,50)
47.50
ACTIE Sessibon: 3D Huidscan met LifeViz-technologie (introductieprijs van €97,- voor €0,-)
0
Actie - Bikinilijn & Oksels
110.00
TCA ACTIE 25% KORTING
187.50

Laserontharing man

Laserontharing Full Body Man - Clarity II
600.00

Laserontharing vrouw

Laserontharing Full Body Vrouw - Clarity II
400.00
Laserontharing Voeten - Clarity II
40.00
Laserontharing Handen - Clarity II
40.00
Laserontharing Bovenarmen - Clarity II
110.00
Laserontharing Onderarmen - Clarity II
100.00
Laserontharing Boven en onderarmen - Clarity II
150.00
Laserontharing Bovenbenen - Clarity II
150.00
Laserontharing Boven + onderbenen - Clarity II
250.00
Laserontharing Onderbenen - Clarity II
150.00

Maak een afspraak

Of stuur direct een Whatsapp bericht!