Laserontharing buik en rug

Wil jij een gladde en zachte huid zonder ongewenste haargroei, dan is laserontharing van de buik en/of rug zeker het overwegen waard. Bij SkinLab Maastricht bieden we de nieuwste en meest geavanceerde laserontharingsbehandelingen aan, zodat je verzekerd bent van de beste resultaten.

Laserontharing buik en rug

Laserontharing van de buik en rug is een populaire en effectieve methode om ongewenst haar permanent te verwijderen. De laser zendt geconcentreerde lichtpulsen uit die door het pigment in het haar worden geabsorbeerd. Hierdoor wordt de haarwortel vernietigd, waardoor het haar niet opnieuw kan groeien. Steeds meer mannen maken gebruik van deze snelle, definitieve ontharingsmethode.

Wanneer je op zoek bent naar een gladde en zachte huid zonder ongewenste haargroei, dan is laserontharing van de buik en/of rug zeker het overwegen waard. Bij SkinLab.Maastricht bieden we de nieuwste en meest geavanceerde laserontharingsbehandelingen aan, zodat je verzekerd bent van de beste resultaten.

Permanente haarreductie tussen de 80-85%. Garanderen dat op de behandelde plek nooit meer haar groeit is niet mogelijk: onder invloed van veranderingen in het lichaam, bijvoorbeeld hormonale veranderingen, is het mogelijk dat donshaartjes veranderen in dikkere haren.

Hoe gaat laserontharing van de buik en rug? 

Bij laserontharing maken we gebruik van de meest geavanceerde apparaat voor laserontharing op dit moment: de Clarity II. Deze krachtige superheld(in) richt een intensieve lichtstraal op de haarfollikel, die de haarwortel vernietigt en voorkomt dat het haar opnieuw groeit. De behandeling is snel en comfortabel, met minimale pijn of ongemak.

Helaas is het niet mogelijk om in één keer alle haartjes uit te schakelen, dus voor een optimaal resultaat zijn meerdere behandelingen nodig. Het aantal behandelingen dat nodig is, varieert per persoon en is afhankelijk van factoren zoals haarkleur, haardikte en haargroeicyclus. Over het algemeen zijn er tussen de zes tot acht behandelingen nodig om het gewenste resultaat te bereiken.

Laserontharing van de buik en rug is een relatief pijnloze behandeling, de meeste mensen ervaren slechts een licht prikkend gevoel. Na de behandeling kan er wat roodheid of lichte zwelling optreden, maar dit verdwijnt meestal binnen enkele uren. Het is ook belangrijk om de zon en zonnestudio's te vermijden na de behandeling, omdat de huid gevoeliger kan zijn voor zonneschade. 

Laserontharing tarieven

Wat betreft de tarieven, we bieden betaalbare prijzen voor onze laserontharingsbehandelingen van de buik en rug. We geloven in eerlijke prijzen voor hoogwaardige behandelingen.Prijzen zijn per behandeling.

Laserontharing Acties

ACTIE: 3D Huidscan met LifeViz-technologie (introductieprijs van €97,- voor €47,50)
47.50
ACTIE Sessibon: 3D Huidscan met LifeViz-technologie (introductieprijs van €97,- voor €0,-)
0
Actie - Bikinilijn & Oksels
110.00
TCA ACTIE 25% KORTING
187.50

Laserontharing man

Laserontharing Borstkas - Clarity II
230.00
Laserontharing Full Body Man - Clarity II
600.00
Laserontharing Nekharen - Clarity II
100.00
Laserontharing Rug - Clarity II
230.00
Laserontharing Schouders - Clarity II
100.00

Laserontharing vrouw

Laserontharing Full Body Vrouw - Clarity II
400.00
Laserontharing Tepelhof - Clarity II
40.00
Laserontharing Buik - Clarity II
140.00
Laserontharing Hals - Clarity II
70.00

Maak een afspraak

Of stuur direct een Whatsapp bericht!