fbpx

Onze producten


Cosmeceuticals

Wij werken met de producten van Obagi Medical. Deze producten hebben wereldwijde bekendheid vanwege hun wetenschappelijk aangetoonde effectiviteit. Het zijn zogenoemde cosmeceuticals. Door de transformatie die ze teweeg brengen op cellulair niveau, ontstaan ongeëvenaarde resultaten. 

Cosmeceuticals zijn ontstaan als reactie op de groeiende vraag naar vrij verkrijgbare huidverzorgingsproducten die méér voor de huid kunnen betekenen dan deze alleen maar hydrateren en verzachten. Het zijn high-end paramedische producten voor thuisgebruik.

 

Hoe werken cosmeceuticals?

Cosmeceuticals bevatten biologisch actieve ingrediënten die tot het maximale geconcentreerd zijn en verschillende processen in de huid verbeteren. De ingrediënten zijn van hoge kwaliteit én perfect op elkaar ingespeeld, waardoor ze je huid daadwerkelijk verbeteren. Andere voordelen zijn de minimale irritatie en minimale bijwerkingen van deze hoogwaardige producten. Ze werken probleemoplossend, huidverbeterend, herstellend en huidvernieuwend. Cosmeceuticals zijn doorgaans alleen verkrijgbaar via gespecialiseerde kanalen.

 

Oplossing voor elk huidprobleem

Cosmeceuticals zorgen voor zichtbare verbetering van de huid en werken heel gericht op het huidprobleem. Er zijn producten die rimpels, hyperpigmentatie, donkere kringen, wallen, roodkleuring, acné, een vale huid en overgevoeligheid verbeteren. Ook werken cosmeceuticals ondersteunend na een cosmetische ingreep.

 

We helpen je graag

Wil jij informatie over producten of ons advies over geschikte producten voor jouw huid? Maak een gratis, vrijblijvende afspraak voor een intake.