Acne Rosacea

Wanneer je genoeg hebt van de rode gloed en ongemakken van acne rosacea, nodigen we je uit om een afspraak te maken bij SkinLab Maastricht. Samen werken we aan een kalme en gezonde huid, zodat je weer vol zelfvertrouwen kunt stralen.
Acne voor en na resultaat SkinLab Maastricht

Acne Rosacea: wat is het verschil met Acne?

Acne en acne rosacea zijn beide huidaandoeningen die zich vaak manifesteren in het gezicht, maar er zijn enkele belangrijke verschillen tussen de twee.

Acne, ook wel bekend als acne vulgaris, is een veelvoorkomende huidaandoening die wordt gekenmerkt door puistjes, mee-eters, ontstekingen en soms ook cysten op de huid. Acne treft meestal tieners tijdens de puberteit, maar het kan ook op latere leeftijd voorkomen.

Acne rosacea, daarentegen, is een chronische inflammatoire huidaandoening die meestal optreedt bij volwassenen boven de 30 jaar. Het wordt gekenmerkt door roodheid, blozen, zichtbare bloedvaatjes (couperose), bultjes en soms ook oogproblemen. In tegenstelling tot acne vulgaris, is acne rosacea niet gerelateerd aan overmatige talgproductie.

Hoe kom ik er vanaf?

Acne rosacea komt vaak voor op de wangen, neus, kin en voorhoofd, terwijl acne vulgaris ook op andere delen van het lichaam kan voorkomen, zoals de rug, borst en schouders. 

Acne vulgaris wordt vaak behandeld met producten die de talgproductie reguleren, zoals retinoïden en benzoylperoxide, terwijl acne rosacea bij SkinLab Maastricht wordt behandeld met klinisch bewezen producten van van ZoSkin Health die ontstekingen verminderen en de roodheid verminderen. 

In combiantie met de producten van ZoSkin Health blijkt uit onze resultaten dat de SkinPen behandeling verder beste aansluit voor duurzaam resultaat bij Acne Rosacea.

Acne Rosacea tarieven

Bij SkinLab Maastricht begrijpen we dat acne rosacea een uitdagende huidaandoening kan zijn en we streven ernaar om effectieve behandelingen aan te bieden tegen concurrerende prijzen. Hier is een overzicht van onze prijzen voor behandelingen van acne rosacea:

Houd er rekening mee dat de uiteindelijke kosten kunnen variëren op basis van je individuele behoeften en het aantal benodigde sessies. Onze huidtherapeutes zullen tijdens een persoonlijk consult een gedetailleerd behandelplan opstellen en de bijbehorende kosten met je bespreken.

Daarnaast willen we je erop wijzen dat afhankelijk van je aanvullende zorgverzekering, er mogelijk vergoedingen beschikbaar zijn voor de behandelingen van acne rosacea. We raden je aan om contact op te nemen met je zorgverzekeraar om de specifieke dekking en eventuele vergoedingen te bespreken. Prijzen zijn per behandeling.

Acne Rosacea

SkinPen behandeling
195
Zo Skin Health Producten

Maak een afspraak

Of stuur direct een Whatsapp bericht!