ZO Skin Health

Een gezonde huid begint bij de basis. De producten van ZO® Skin Health brengen de huid terug naar de meest gezonde, gebalanceerde staat, ongeacht het huidtype.
Zo Skin Health Skinlab Maastricht

Persoonlijk productadvies 


Wil jij weten hoe je huid er écht aan toe is? Onze huidtherapeutes gebruiken de nieuwste 3D huidscan-technologie om een uitgebreide analyse van jouw huid te maken. Een innovatief hulpmiddel om een perfect advies op maat samen te stellen, ideaal afgestemd op de behoeften van jouw huid.

Met slechts één druk op de knop worden jouw diepere huidlagen gedetailleerd in beeld gebracht: van rimpels en poriën tot pigmentatie en vaatjes.

Profiteer nu van onze tijdelijke aanbieding: 50% korting op een intake + 3D huidscan met LifeViz-technologie. In plaats van € 95,- betaal je nu slechts € 47,50. Besluit je na de scan een vervolgbehandeling te boeken of een Zo Skin Health pakket aan te schaffen? Dan krijg je de 3D huidscan volledig cadeau. De kosten worden dan verrekend met je behandeling.


Lees meer
SkinLab Maastricht Partner ZoSkin Health Nederland

Filosofie

De producten van ZO® Skin Health bestrijden huidproblemen niet als losstaande aandoeningen, maar vanuit de gedachte van een gezonde, goed functionerende huid. Het Skin Health-concept staat voor huidverbetering op medische en niet-medische wijze, met klinisch bewezen resultaten.

Bouw je huid op

Leeftijd, genen, invloeden van buitenaf (UV-straling, vervuiling), stress, hormonen, slaapstoornissen en huidverzorging beïnvloeden je huidgezondheid. Gelukkig kun je met een gebalanceerde levensstijl en effectieve huidverzorgingsproducten weer een gezonde huid opbouwen.

In vijf stappen

Anders dan traditionele anti-aging huidverzorgingsproducten werkt ZO® Skin Health op cellulair niveau om de huid te verzorgen, te herstellen en te onderhouden.

ZO® Skin Health Programs helpen om een optimale huidgezondheid te creëren door meerdere ‘lagen’ retinol, antioxidanten, peptiden en vitamines aan te brengen. Dit versnelt huidherstel en verbetert je huid aanzienlijk.

De ZO® Skin Health-sets volgen een vijfstappenplan:

reinigen | activeren |stimuleren | kalmeren | voeden & beschermen
Zo Skin Health Skinlab Maastricht

dr. Zein Obagi

Skin-guru dr. Zein Obagi MD is onderzoeker, vernieuwer, wetenschapper, gepubliceerde auteur, docent en gecertificeerd dermatoloog. Hij is een wereldwijde autoriteit op het gebied van huidverjonging en oprichter en medisch directeur van ZO® Skin Health, Inc. in Beverly Hills, California.

Complexion Clearing Program

Mooie basisset speciaal ontwikkeld om acne aan te pakken. Bevat vier producten die je huid intensief reinigen, exfoliëren en het talg reguleren.

De set bestaat uit:
– Exfoliating Cleanser (60 ml)
– Exfoliating Polish (15 gr)
– Complexion Renewal Pads (30 stuks)
– Sulfur Masque (30 ml)

€169,95

Bestel

Skin Brightening Program

Ideale set wanneer je pigmentvlekjes hebt en je huidtoon wilt verhelderen. De skin brighteners, vitamine C en antioxidanten in deze producten zorgen voor een heldere, egale huid. Naast verbetering van de huidtoon, verminderen deze producten ook fijne lijntjes.

De set bestaat uit:
– Gentle Cleanser
– Exfoliating Polish
– Daily Power Defense
– Complexion Renewal Pads (30 stuks)
– Brightalive

€229,-

Bestel

Normalizing System

Speciaal ontwikkeld om een rode en gevoelige huid te behandelen en de huidbarrière te herstellen. 

Bevat vijf producten die je huid sterker, gezonder en minder gevoelig maken.

De set bestaat uit:
– Gentle Cleanser
– Exfoliating Polish
– Daily Power Defense
– Rozatrol
– Oil Control pads

€229,-

Bestel

Anti-aging Program

Fijne set wanneer je je huid wilt verbeteren als je de eerste tekenen van huidveroudering – zoals fijne lijntjes en rimpels – hebt. De producten maken je huid zacht en bladen verminderen lijntjes en rimpels. Je huid ziet er weer gezond en stralend uit.

Bevat vijf producten die de huid intensief reinigen, exfoliëren, verbeteren en huidveroudering tegengaan:

De set bestaat uit:
– Exfoliating Cleanser
– Exfoliating Polish
– Daily Power Defense
– Complexion Renewal Pads (30 stuks)
– Growth Factor Serum

€257,-

Bestel

Aggressive Anti-aging Program

De ultieme set als je tekenen van huidveroudering, zoals lijntjes, rimpels en pigmentvlekjes, wilt verbeteren. De producten maken je huid egaal van kleur en verminderen lijntjes, vlekjes en rimpels.

Bevat zes producten die je huid intensief reinigen, exfoliëren en verbeteren.

De set bestaat uit:
– Exfoliating Cleanser
– Exfoliating Polish
– Daily Power Defense
– Complexion Renewal Pads (30 stuks)
– Renewal Crème
– Radical Night Repair

€309,-

Bestel