Laserontharing

Veel mensen hebben last van ongewenste haargroei. Van vrouwen is het bekend dat ze alles scheren: van de benen tot de oksels. Sommige vrouwen hebben ook nog last van ongewenste haargroei in het gezicht. Maar ook mannen kunnen hariger zijn dan ze eigenlijk willen. Denk bijvoorbeeld aan een hoop borsthaar of een vachtje op de rug. Er zijn vele manieren om te ontharen, maar het grootste deel hiervan is niet permanent. De haren blijven terugkomen, dus je blijft altijd bezig om de haren te verwijderen. Laserontharing is de enige manier om definitief haar te verwijderen.

Laserontharing Behandelingen

Wil je eindelijk af van die vervelende, pijnlijke en tijdrovende ontharingsmethoden? Denk dan aan laserontharing bij SkinLab Maastricht! Deze veilige en effectieve behandeling kan je helpen om permanent van ongewenste haargroei af te komen op elk deel van het lichaam. Dus zeg vaarwel tegen scheermesjes, harsstrips en epilators en hallo tegen een zijdezachte huid.  

Laserontharing gezicht
Laserontharing

Gezicht

Laserontharing van het gezicht is een populaire methode om op een snelle en veilige manier ongewenste haargroei op het voorhoofd, wangen, kin en bovenlip permanent te verminderen.
Meer informatie
Super vriendelijk, geven je een comfortabel gevoel, meedenkend en meegaand. Wederom een fijne ervaring bij Skinlab!
Laserontharing Bikinilijn Skinlab Maastricht
Laserontharing

Bikinilijn

Met laserontharing van je bikinilijn ben je altijd klaar voor het strand! Deze behandeling is de perfecte oplossing om ongewenste haargroei te verwijderen rondom het bikinigebied, zonder de pijn en het ongemak van traditionele ontharingsmethoden. Het resultaat is een zachte, gladde en haarvrije huid.
Meer informatie
Super vriendelijk, geven je een comfortabel gevoel, meedenkend en meegaand. Wederom een fijne ervaring bij Skinlab!
Laserontharing Oksels skinlab Maastricht
Laserontharing

Oksels

Geen zorgen meer maken over het dragen van mouwloze kleding of het scheren van je oksels? Met laserontharing van je oksels ben je voor altijd verlost van die vervelende stoppels en irritaties!
Meer informatie
Super vriendelijk, geven je een comfortabel gevoel, meedenkend en meegaand. Wederom een fijne ervaring bij Skinlab!
laserontharing skinlab maastricht
Laserontharing

Armen en benen

Geen tijd om elke dag te scheren of harsen? Laserontharing van je armen en benen is de perfecte oplossing! Met deze behandeling kun je ongewenste haargroei permanent verminderen, waardoor je een zachte en gladde huid krijgt die je het hele jaar door kunt laten zien.
Meer informatie
Super vriendelijk, geven je een comfortabel gevoel, meedenkend en meegaand. Wederom een fijne ervaring bij Skinlab!
Laserontharing borst oksels mannen skinlab maastricht
Laserontharing

Borst of rug

Heb je last van ongewenste haargroei op je buik en rug? Dan is laserontharing de oplossing die je zoekt! Met deze behandeling kun je permanent afrekenen met die vervelende haartjes en genieten van een gladde en haarvrije huid.
Meer informatie
Super vriendelijk, geven je een comfortabel gevoel, meedenkend en meegaand. Wederom een fijne ervaring bij Skinlab!

Instructies laserontharing

Om je behandeling zo succesvol mogelijk te laten verlopen, raden we je aan om de volgende instructies voorafgaand aan je behandeling op te volgen.Heb je nog vragen voor of na je laserbehandeling? Je mag altijd contact met ons opnemen. We helpen je graag.

Voor de behandeling

 • Haartjes moeten zichtbaar zijn
  We adviseren de haren in het behandelde gebied 2 dagen van tevoren te scheren.
 • Geen zon of gebruik zonbescherming
  Bescherm de huid in het behandelde gebied tegen de zon voor de behandeling. Indien de huid zongebruind is dit altijd melden aan de behandelaar.
 • Geen zelfbruiners
  We raden aan om 14 dagen voorafgaand aan de behandeling geen zelfbruinende producten te gebruiken in verband met pigmentvorming.
 • Niet harsen of epileren
  Harsen en epileren is niet toegestaan 4 weken voor de eerste behandeling en gedurende het behandelproces. 
 • Pas op met een koortslip
  Als je gevoelig bent voor het ontwikkelen van een koortslip, kun je voorafgaand aan de behandeling L-Lysine-supplementen gebruiken. Bij een actieve koortslip (aanwezigheid van blaar) kan de behandeling niet worden uitgevoerd.
 • Gebruik geen retinolproducten
  Wanneer je sterke retinolproducten gebruikt in het te behandelen gebied, moet je hier 2-3 dagen voorafgaand aan de behandeling mee stoppen.

Na de behandeling

 • Koelen
  De huidtherapeute zal de huid direct na de behandeling koelen met een coldpack en insmeren met een verkoelende en verzorgende crème, om deze reacties te verminderen. Als de huid thuis nog warm aanvoelt, mag je zelf ook koelen. Deze reactie kan maximaal enkele uren aanhouden.
 • Vermijd warmte van de huid
  Vermijd warmte van de huid in het behandelde gebied minstens 24 uur na de behandeling (hete douche, bad, sauna etc).
 • Niet harsen of epileren tijdens het behandelproces
  Scheren mag gedurende het behandelproces, harsen en epileren niet.
 • Blijf uit de zon of bescherm je huid
  Bescherm je huid tegen de zon met een UV bescherming factor 30 of 50 iederen 2 uur,
 • Haartjes vallen uit
  Na de laserontharing vallen de haren gemiddeld na 5-7 dagen uit.
  Therapietrouwheid
  Therapietrouwheid is van belang voor het behalen van een goed resultaat, zorg dat de behandeltermijn die de behandelaar adviseert goed wordt opgevolgd.
Laserontharing Oksels skinlab Maastricht

Hoe werkt laserontharing?

Met een laserapparaat wordt er een zeer krachtige lichtstraal uitgezonden. Dit laserlicht is zo ontwikkeld en afgesteld dat het alleen wordt opgenomen door de melanine. Hierdoor wordt de huid en ander weefsel niet beschadigd. Het laserlicht wordt geabsorbeerd door de melanine in het haarzakje. Door de warmte wordt het haarzakje beschadigd waardoor er geen haartje meer uit kan groeien.

Niet alle ongewenste haren kunnen in één keer worden vernietigd. Iedere haar op het lichaam heeft zijn eigen groeicyclus. Ruim gezegd kan je zeggen dat 25 procent van de haren groeit, terwijl de rest in ruststand is. Bij haren die in ruststand zijn heeft laserontharing geen nut omdat er niet voldoende pigment in het haarzakje aanwezig is. Er zijn dus meerdere behandelingen nodig om alle haren aan te pakken.

Wat anderen zeggen over laserontharing bij SkinLab Maastricht

4.9 (700+)
5.0 (2000+)
Meer dan 2000 reviews
Bij 3 verschillenden klinieken geweest voor laserontharing waar ik helaas niet het resultaat heb kunnen halen wat ik wou. Door alle goede verhalen ben ik naar SkinLab Maastricht gegaan en eindelijk top resultaat na 7 behandelingen ben ik 90% haarloos. Absoluut een aanrader Ontvangst en kwaliteit op het hoogste niveau.
- Marigona Zhuniqi
Ik ben bij Skinlab geweest voor laserontharing oksels en bikinilijn. Normaal schrijf ik geen recenties maar wat een vakkundig profecioneel bedrijf. I.v.m mijn eigen agenda door verschillende dames behandeld en allemaal stuk voor stuk klantgericht.
Ik heb mijn behandelingen achter de rug en zoals verwacht ben ik geheel haar vrij. Voor iedereen die opzoek is na een goede kliniek voor laser ontharing is SkinLab een dikke aanrader!!!
- Savannah Ebenau
Beste keuze die ik kon maken is om bij SkinLab de haren van mijn bikinilijn en benen te laten laseren. De bikinilijn is wat ongemakkelijk, maar je wordt meteen op het gemak gesteld! Wat een fijn en kundig personeel. In het verleden heb ik een ipl behandeling gehad voor mijn haren, maar dat was zeer pijnlijk en hielp niet zo goed. Hier hoefde ik me na de eerste behandeling nauwelijks meer te scheren. Wat een zegen! Enige nadeel: ik vergeet mijn oksels nu steeds te scheren haha. Dus het okselhaar laseren staat ook nog op de planning.
- Anna Bergeman
Al een aantal jaar verschillende behandelingen bij jullie gehad. Van laseren tot skinpen. Jullie proberen iedereen altijd zo goed mogelijk te helpen met een goed persoonlijk stappenplan en advies. Fijne samenwerking en een mooi resultaat. Heel tevreden!
- Kika Mulders
I am very satisfied with my laser treatments. I have had a number of appointments, and can see almost no hair growth. I do not have a high pain tolerance but the treatments do not hurt me at all. Definitely recommend it
- Lisa WOLF
Professioneel en kundige kliniek. Super (haarloos) resultaat na behandeld te zijn met laser!
- Maaike Vincken
Service gericht, professioneel, super vriendelijk. Ben hier voor 3D huidscan en voor laserontharing geweest. Ik heb extreem lage pijngrens maar de laser behandeling was snel en bijna pijnloos. Mijn huid is gladder, geen iritaties en stipjes. Beste cadeau die een vrouw aan zichzelf kan geven of vragen ;)
- Marijana Pezer
Net weer bij SkinLab Maastricht geweest voor laserontharing, wilde toch even een review posten. Zowel qua service/klantgerichtheid als professionaliteit verdienen deze schatten stuk voor stuk een pluim. Je voelt je hier op je gemak en de behandelingen zijn zeer effectief. Het type laser zorgt ervoor dat je nauwelijks pijn ervaart, al is dat natuurlijk subjectief :) Maar door de warme ontvangst ben je dat zo weer vergeten! Zeker een aanrader dus!
- Ellen Jansen
Wauw, wat ben ik blij dat ik voor deze salon gekozen heb. Ik heb heel veel salons gevolgd en deze bleef met de mooiste resultaten en de nieuwste laser natuurlijk. Ik ben in februari begonnen met laseren van de oksels en volledige bikinilijn en wat een mooi resultaat na 4 behandeling al! ik was heel erg onzeker en had altijd bultjes van het scheren. Alles was na een paar behandelingen al helemaal egaal, onzeker was nergens voor nodig want wat een lieve meiden allemaal. Dankjewel Skinlab!
- Danaya melchers
Ik ben inmiddels voor verschillende behandelingen geweest en iedere keer is het weer fantastisch. Het personeel is er vriendelijk en professioneel. Er wordt echt de tijd voor je genomen. Daarnaast werken ze met de beste kwaliteit producten en lasers. Ik zelf heb al enkele keren de haartjes op mijn bikinilijn en onder de armen laten weg laseren en met zeer goed resultaat! Ik hoef me amper meer te scheren en mijn huid is superglad.
Ook de gezichtsbehandelingen en peelings die ze geven zijn super. Je huid knapt er echt zichtbaar van op! Ik raad Skinlab dan ook iedereen aan!
- Laura Smits
Heb je verder nog vragen?

Neem contact op

Contact