Couperose

Geen zorgen meer maken over het dragen van mouwloze kleding of het scheren van je oksels? Met laserontharing van je oksels ben je voor altijd verlost van die vervelende stoppels en irritaties!
Pigmentvlekken en ouderdomsvlekken behandeling en resultaat bij SkinLab Maastricht

Couperose behandelingen bij SkinLab Maastricht

Bij SkinLab Maastricht begrijpen we dat couperose een vervelende huidaandoening kan zijn die je zelfvertrouwen kan beïnvloeden. Maar maak je geen zorgen, we hebben effectieve behandelingen die je kunnen helpen om afscheid te nemen van die storende rode vlekken.
Een van de behandelingen die we aanbieden is de Clarity II-laserbehandeling. Deze geavanceerde laser is zeer effectief in het aanpakken van de bloedvaatjes en roodheid die gepaard gaan met couperose. De laserenergie wordt geabsorbeerd door het bloed in de vaatjes, waardoor de vaatwanden samentrekken en de zichtbaarheid van de couperose afneemt. Deze behandeling is veilig voor zowel lichte als donkere huidtypes, dankzij de geïntegreerde temperatuurcontrole die ervoor zorgt dat de huid niet wordt beschadigd.
Naast de laserbehandeling is het ook belangrijk om de juiste huidverzorging toe te passen bij couperose. Daarom raden we de producten van Zo Skin Health aan. Deze natuurlijke en parabeenvrije producten zijn speciaal ontwikkeld voor de gevoelige couperosehuid. Ze kalmeren de geïrriteerde rode huid en zorgen voor een frisse en zachte huidstructuur, waardoor je een optimaal resultaat kunt behalen.

Genoeg van couperose

Met deze combinatie van de Clarity II-laserbehandeling en de verzorgingsproducten van Zo Skin Health kun je een aanzienlijke afname van de rode en blauwe verkleuring van de huid verwachten. Je kunt weer stralen met een egale teint en vol zelfvertrouwen de deur uitgaan.
Dus wanneer je genoeg hebt van die storende rode vlekken en je wilt afrekenen met couperose, neem dan contact op met SkinLab Maastricht. Onze toegewijde teamleden staan klaar om je te helpen en je weer een stralende, egale huid te geven. Laat ons je helpen om couperose achter je te laten en je zelfvertrouwen terug te winnen.
Couperose behandeling voor en na resultaat SkinLab Maastricht

Couperose verwijderen tarieven

De tarieven voor het verwijderen van couperose kunnen variëren, afhankelijk van verschillende factoren zoals de omvang van het te behandelen gebied en het aantal benodigde sessies. Om een nauwkeurige prijsopgave te krijgen, raden we aan om een consult bij SkinLab Maastricht te boeken. Tijdens dit consult zal een van onze ervaren huidexperts je huid beoordelen, je wensen bespreken en een behandelplan op maat voorstellen.

Het goede nieuws is dat sommige zorgverzekeraars behandelingen voor couperose (gedeeltelijk) vergoeden, afhankelijk van je aanvullende zorgverzekering. Onze deskundige teamleden helpen je graag bij het uitzoeken van de mogelijkheden en het indienen van eventuele declaraties.

Neem vandaag nog contact op met SkinLab Maastricht om een consult in te plannen en meer te weten te komen over onze tarieven voor het verwijderen van couperose.  Prijzen zijn per behandeling.

Couperose intake

Algemen Intake Couperose is GRATIS
0
ACTIE: 3D Huidscan met LifeViz-technologie (introductieprijs van €97,- voor €47,50)
47.50

Vaatlaserbehandeling Clarity II

Enkele vaatjes
85
Neus
85
Wangen
150
Hele gelaat
170

Maak een afspraak

Of stuur direct een Whatsapp bericht!