Ouderdomsvlekken

We zijn er om je te helpen met effectieve behandelingen om deze vlekken te verminderen en je huid weer een jeugdige uitstraling te geven.
Pigmentvlekken en er is op zowel melasma als lentigo solaris ouderdomsvlekjes behandeld

Ouderdomsvlekken

Ouderdomsvlekken zijn vlekken die in het gezicht of op andere plekken van het lichaam verschijnen naarmate je ouder wordt. Meestal ontstaan ze pas na het vijftigste levensjaar, maar soms verschijnen ze al op jongere leeftijd.

Ouderdomsvlekken zijn een gevolg van huidveroudering. Hoe ouder je wordt, hoe meer vlekken je krijgt. Ook erfelijkheid speelt een rol. Bij mensen die op jonge leeftijd ouderdomsvlekken krijgen, is de oorzaak meestal genetisch.

Blootstelling aan de zon is een van de belangrijkste factoren bij het ontstaan van ouderdomsvlekken. Als je huid veel zonlicht krijgt, dan ontstaan meer en eerder ouderdomsvlekken.

Ouderdomsvlekken zijn onschuldig en zullen nooit kwaadaardig worden. Wel is het goed om te weten dat sommige huidkankers sterk op ouderdomsvlekken lijken.

Ouderdomsvlekken behandeling

Heb jij ouderdomsvlekken en storen ze je? Er zijn diverse mogelijkheden om dit soort pigmentvlekken te behandelen. Om te bepalen welke behandeling voor jou het beste is, doen we eerst een grondige huidanalyse.

PicoPlus4-laser
De Picoplus4-laser behandelt diverse pigmentaandoeningen zoals ouderdomsvlekken, zwangerschapsmasker en hyperpigmentatie. Hij pakt zowel oppervlakkige als dieper gelegen pigmentvlekken aan, met razendsnelle picoseconden op vier verschillende golflengtes. De laserenergie breekt het pigment af waarna het lichaam de deeltjes opruimt.

Medische peeling
Pigmentvlekken vervagen na het ondergaan van medische peelings met pigmentremmende en -onderdrukkende ingrediënten. Er zijn verschillende peelings mogelijk. We bekijken samen welke voor jou het meest geschikt is.

Zo Skin Health producten
De cosmeceuticals van ZoSkin Health bevatten biologisch actieve ingrediënten die tot het maximale geconcentreerd zijn en huidprocessen echt verbeteren.

De ingrediënten zijn van hoge kwaliteit én perfect op elkaar ingespeeld, waardoor ze je huid daadwerkelijk verbeteren. Andere voordelen zijn de minimale irritatie en minimale bijwerkingen. 
Ouderdomsvlekken pigmentvlekken SkinLab Maastricht resultaat voor en na
Pigmentvlekken en ouderdomsvlekken behandeling en resultaat bij SkinLab Maastricht

Soorten ouderdomsvlekken

Er bestaan verschillende soorten ouderdomsvlekken:

Levervlekken (lentigo solaris)
Dit zijn de bekendste en meest voorkomende ouderdomsvlekken. Ze worden ook wel zonnevlekken genoemd.

Ouderdomswratten (verruca seborrhoica)
Dit zijn ouderdomsvlekken die in de vorm van een wratje verschijnen en grote afmetingen kunnen aannemen (tot wel enkele centimeters doorsnede). Ze zijn licht tot donkerbruin van kleur en zijn soms afgeplat. Hierdoor lijken ze op levervlekken of gewone moedervlekken.

Bloedblaartjes of ruby spots (seniele angiomen)
Deze vlekken zijn in tegenstelling tot andere ouderdomswratten niet bruin maar rood of paars van kleur. Ze staan ook bekend als bloedblaartjes, ruby spots of cherry spots. Ook deze vlekken zijn volkomen onschuldig.

Witte ouderdomsvlekken (idopathische guttate hypomelanose)
Behalve donkere ouderdomsvlekken zijn er ook lichte of witte ouderdomsvlekken. Dit zijn witte ronde vlekjes van circa 3- 8 mm. Witte ouderdomsvlekken zijn lastig te behandelen. Het is wel mogelijk ze te camoufleren met onze Jane Iredale make-up.

Ouderdomsvlekken verwijderen tarieven

Bij SkinLab Maastricht begrijpen we dat het verminderen van ouderdomsvlekken belangrijk voor je is, en we willen ervoor zorgen dat onze tarieven betaalbaar zijn zonder in te leveren op de kwaliteit van de behandelingen. Hieronder vind je een overzicht van onze tarieven voor behandelingen van ouderdomsvlekken.

Daarnaast is het goed om te weten dat sommige zorgverzekeraars mogelijk een vergoeding bieden voor de behandeling van ouderdomsvlekken, afhankelijk van je aanvullende zorgverzekering. We adviseren je om contact op te nemen met je zorgverzekeraar om de details van je dekking te bespreken.

 Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak te maken en de mogelijkheden te bespreken voor het verminderen van jouw ouderdomsvlekken. Prijzen zijn per behandeling.

Intake en 3D Huidscan (3D huidscan is Gratis bij een vervolgbehandeling)

Algemene Intake pigmentvlekken is GRATIS
0
3D Huidscan met LifeViz-technologie (introductieprijs van €97,- voor €47,50,-)
47.50

Pigmentvlekken laserbehandeling p.b.

Pigmentvlekken decolleté
200
Pigmentvlekken hele gelaat
170
Pigmentvlekken wangen
120
Pigmentvlekken onderarmen
120
Pigmentvlekken hals
100
Pigmentvlekken handen
110
Pigmentvlek Klein
65
Pigmentvlek Groot
85

Peelings

Peeling Obagi Blue Peel pres 7359
100
Peeling TCA Deep Exfoliation 30 min
250
Peeling TCA Deep Exfoliation 60 min
450

The SkinLab Dark Spot and Anti-Aging behandeling

Pico Toning - Pico Zoom - MLA
300
GOLD Edition - Pico Toning - Pico Zoom - MLA - LED Therapie
335

The SkinLab Dark Spot and Anti-Aging treatment Handen

Pico Toning - Pico Zoom - MLA
250
GOLD Edition - Pico Toning - Pico Zoom - MLA - LED Therapie
285

Maak een afspraak

Of stuur direct een Whatsapp bericht!