Pigmentvlekken

Ervaar een zichtbare vermindering van pigmentvlekken, een egale huidtint en een hernieuwd gevoel van zelfvertrouwen.
Pigmentvlekken SkinLab Maastricht voor en na zoskin health producten

Pigmentvlekken laserbehandeling

Bij onze praktijk begrijpen we hoe frustrerend pigmentvlekken kunnen zijn en hoeveel impact ze kunnen hebben op iemands zelfvertrouwen. Daarom bieden wij behandelingen aan die gericht zijn op het effectief verminderen van pigmentvlekken en het herstellen van een egale huidtint.

Onze geavanceerde picoplus 4 laser is een van de meest geavanceerde lasers op de markt voor de behandeling van pigmentvlekken. Deze laser maakt gebruik van speciale pico-seconden pulsen, die veilig en effectief het overtollige melanine in de huid aanpakken. Het resultaat is dat de pigmentvlekken geleidelijk vervagen, waardoor de huid er egaler en stralender uitziet.

Pigmentvlekken producten

Om de behandeling met de picoplus 4 laser te ondersteunen maar ook zonder de laserbehandeling maken we gebruik van de hoogwaardige producten van ZO Skin Health. Deze producten zijn speciaal ontwikkeld om pigmentvlekken aan te pakken en de huidtextuur te verbeteren. Ze bevatten krachtige ingrediënten die de melanineproductie verminderen en de huid een gezonde gloed geven.

Het grote voordeel van onze behandelingen is dat ze op maat worden gemaakt voor elke individuele patiënt. Na een gedetailleerde huidanalyse bepalen we de meest geschikte intensiteit en frequentie van de laserbehandelingen, evenals het gebruik van de juiste ZO Skin Health producten voor thuisgebruik. Dit zorgt ervoor dat u de best mogelijke resultaten kunt behalen, met een zichtbare vermindering van pigmentvlekken en een stralende huid als gevolg.

Onze patiënten zijn vaak verrast door de verbeteringen die ze ervaren na de behandeling. Ze voelen zich zelfverzekerder en hebben een positiever zelfbeeld. Het is geweldig om te zien hoe ze hun natuurlijke schoonheid herontdekken en weer stralen met een egale huidtint.

Als u last heeft van pigmentvlekken, nodigen wij u graag uit voor een intake. Ons ervaren team staat voor u klaar om uw specifieke behoeften te bespreken en een persoonlijk behandelplan op te stellen. Wij streven ernaar om u te helpen uw zelfvertrouwen terug te krijgen en u weer te laten stralen met een prachtige, egale huid.
Pigmentvlekken en vaatlaserbehandeling bij SkinLab Maastricht

Pigmentvlekken tarieven

Hieronder vindt u de tarieven voor de behandeling van pigmentvlekken. Wij bieden effectieve en betaalbare oplossingen om pigmentvlekken te verminderen en een egalere huidtint te bereiken. Het is belangrijk op te merken dat afhankelijk van uw aanvullende zorgverzekering, er mogelijkheden zijn dat de behandeling (gedeeltelijk) vergoed wordt door uw verzekeraar. Neem contact op met uw verzekeraar voor meer informatie over de vergoedingsmogelijkheden. Prijzen zijn per behandeling.

Intake en 3D Huidscan (3D huidscan is Gratis bij een vervolgbehandeling)

Algemene Intake pigmentvlekken is GRATIS
0
3D Huidscan met LifeViz-technologie (introductieprijs van €97,- voor €47,50,-)
47.50

The SkinLab Dark Spot and Anti-Aging behandeling

Pico Toning - Pico Zoom - MLA
300
GOLD Edition - Pico Toning - Pico Zoom - MLA - LED Therapie
335

The SkinLab Dark Spot and Anti-Aging treatment Handen

Pico Toning - Pico Zoom - MLA
250
GOLD Edition - Pico Toning - Pico Zoom - MLA - LED Therapie
285

Pigmentvlekken laserbehandeling p.b.

Pigmentvlekken decolleté
200
Pigmentvlekken hele gelaat
170
Pigmentvlekken wangen
120
Pigmentvlekken onderarmen
120
Pigmentvlekken hals
110
Pigmentvlekken handen
110
Pigmentvlek klein
65
Pigmentvlek groot
85
Camouflagetherapie
150

Maak een afspraak

Of stuur direct een Whatsapp bericht!