Striae

Striae verminderen en je zelfvertrouwen boosten? Ontdek onze effectieve behandelingen.
Skinpen Striae Skinlab Maastricht SkinPen Microneedling behandeling

Striae

Striae - de rode, paarse of uiteindelijk witte strepen die velen van ons herkennen. Ook wel groeistrepen, striemen of huidstriemen genoemd. Het zijn tekenen van snelle veranderingen in onze huid en hoewel ze geen kwaad kunnen, worden ze als ontsierend ervaren en kunnen ze je zelfvertrouwen aantasten.

Huidstriemen kunnen voorkomen op plekken zoals de buik, billen, heupen, borsten en benen en kan het gevolg zijn van uiteenlopende factoren zoals zwangerschap, snelle spierontwikkeling of gewichtstoename. Bij SkinLab.Maastricht bieden we geavanceerde behandelingen die specifiek gericht zijn op het verminderen van de zichtbaarheid van striae.

Striae behandeling

SkinPen 
In de diepten van onze huid schuilt het potentieel voor vernieuwing en herstel, en het is precies daar waar de SkinPen haar magie onthult. Met zeer precieze prikjes duikt deze baanbrekende behandeling diep in de huidlagen, waarbij een intens herstelproces geactiveerd wordt. De techniek stimuleert op krachtige wijze de natuurlijke productie van collageen en elastine, twee essentiële bouwstenen voor een jeugdige en veerkrachtige huid.

Het resultaat? Striae vervaagt opmerkelijk, waardoor je huid niet alleen haar natuurlijke gladheid terugkrijgt, maar ook een hernieuwde stevigheid en volume. Daarnaast wordt de textuur van de huid verfijnd, waardoor oneffenheden verminderen en de huid een frisse, hernieuwde uitstraling krijgt. 

Klaar om de stap te zetten naar een zelfverzekerde, stralende huid zonder huidstriemen? Boek nu een gratis, vrijblijvende intake bij ons. Tijdens deze sessie zal onze ervaren huidtherapeute een uitgebreide huidanalyse uitvoeren en je adviseren over de beste behandeling voor jou.
Striae SkinLab Maastricht behandeling met SkinPen microneedling

Striae behandeling tarieven

Investeren in een zelfverzekerde en stralende huid hoeft niet onbetaalbaar te zijn. Hieronder vind je een overzicht van onze concurrerende tarieven voor striae-behandelingen, zodat je een weloverwogen keuze kunt maken voor jouw huid en welzijn. Prijzen zijn per behandeling. Prijzen zijn per behandeling.

Intake

Intake - Gratis
0
ACTIE: 3D Huidscan met LifeViz-technologie (introductieprijs van €97,- voor €47,50)
47.50

SkinPen behandeling

Behandeling gelaat Collageen Inductie Therapie - SkinPen
195.00

Maak een afspraak

Of stuur direct een Whatsapp bericht!