Tatoeageverwijdering

Van een hippe tribaltattoo tot een spelfout op je bicep: soms ben je die inkt gewoon zat. Gelukkig kan een huidtherapeut je helpen om van die tatoeage af te komen.
Tattoo verwijdering SkinLab Maastricht

Tattooverwijdering met laser

Als het gaat om het verwijderen van tatoeages, is laserbehandeling momenteel de meest effectieve methode. Een van de voordelen van laserbehandeling is dat het in staat is om zelfs de meest hardnekkige tatoeages te verwijderen zonder de omliggende huid te beschadigen. Dit komt omdat de laserstraal, indien bediend en op maat ingesteld door een professionele huidtherapeut, zich alleen richt op de inktdeeltjes en de omliggende huid intact laat. De deskundige huidtherapeutes van SkinLab.Maastricht kunnen jouw tatoeage(s) dus veilig en succesvol verwijderen.

Hoe ziet tattooverwijdering met laser behandeling eruit?

Om je een idee te geven van hoe de procedure eruitziet, hebben we een paar korte filmpjes voor je gemaakt. Ze tonen de behandeling in actie, en je zult versteld staan van hoe snel en pijnloos het kan zijn. Onze huidtherapeuten zijn experts in hun vakgebied en weten precies hoe ze de laser moeten instellen om de beste resultaten te krijgen.

Het proces van tattoo verwijdering met lasers is eigenlijk best fascinerend. De inktdeeltjes worden door de laser afgebroken tot kleine deeltjes, waarna het lichaam deze zelf opruimt. Het duurt meestal enkele behandelingen om de tatoeage volledig te verwijderen, maar het resultaat is het zeker waard.

Hoeveel kost tattooverwijdering met laser?

Wat betreft de tarieven, we bieden betaalbare prijzen voor het verwijderen van de tattoo. We geloven in eerlijke prijzen voor hoogwaardige behandelingen.

Intake

Intake - Gratis
0.00

Laser- Tatoeageverwijdering cm (bij intake wordt een behandelplan opgesteld)

Laser- Tatoeageverwijdering <5cm - PicoPlus
90.00
Laser- Tatoeageverwijdering <10cm - PicoPlus
110.00
Laser- Tatoeageverwijdering <15cm - PicoPlus
120.00
Laser- Tatoeageverwijdering <20cm - PicoPlus
130.00
Laser- Tatoeageverwijdering <25cm - PicoPlus
140.00
Laser- Tatoeageverwijdering <30cm - PicoPlus
150.00
Laser- Tatoeageverwijdering <40cm - PicoPlus
170.00
Laser- Tatoeageverwijdering <60cm - PicoPlus
195.00
Laser- Tatoeageverwijdering <100cm - PicoPlus
240.00

Maak een afspraak

Of stuur direct een Whatsapp bericht!