fbpx

Collageen Inductie Therapie – SkinPen


Collageen Inductie Therapie (CIT) met de SkinPen is het eerste FDA-goedgekeurde medische microneedling-systeem ter wereld. Het is het enige systeem dat is goedgekeurd voor het veilig en effectief behandelen van acnelittekens en het verbeteren van de huidstructuur.

De SkinPen is krachtiger, preciezer en veiliger dan ooit tevoren. De naalddiepte kan in tegenstelling tot veel andere micro-needling systemen op de naald zelf worden ingesteld. Hierdoor gaat deze nooit dieper of oppervlakkiger in de huid dan ingesteld. Dit is een unieke eigenschap , die de veiligheid van de behandeling waarborgt.

 

Hoe werkt het?
 

Bij medische microneedling maken kleine, steriele naaldjes die vibrerend op de huid terechtkomen, minuscule openingen in de huid.  

Tijdens de behandeling wordt het natuurlijke herstelproces diep in de huid geactiveerd en nieuw collageen en elastine aangemaakt. Hierdoor wordt de huid steviger en voller, de huidteint egaler, frisser en stralender.


Behandelindicaties

 

(Acne)littekens

Pigmentvlekken

Huidveroudering

Striae 


 

Welk resultaat kan ik verwachten?

De huid wordt steviger en voller en de huidteint egaler, frisser en stralender. Fijne lijntjes, littekens en grove poriën vervagen. De huidtextuur zal zichtbaar verbeteren.

 

We adviseren je graag

Maak een afspraak voor een gratis, vrijblijvende intake.

In veel gevallen wordt de behandeling van acnelittekens met de SkinPen vergoed vanuit je aanvullende verzekering. Informeer bij je zorgverzekeraar naar de mogelijkheden.

 

Afspraak plannen