Laserontharing borstkast of rug

Heb je last van ongewenste haargroei op je borstkast en rug? Dan is laserontharing de oplossing die je zoekt! Met deze behandeling kun je permanent afrekenen met die vervelende haartjes en genieten van een gladde en haarvrije huid.
laserontharing borstkast of rug skinlab maastricht 1

Laserontharing borstkast of rug

Heb je last van ongewenste haargroei op je borstkas en rug? Dan is laserontharing de oplossing die je zoekt! Met deze behandeling kun je permanent afrekenen met die vervelende haartjes en genieten van een gladde en haarvrije huid.

Hoe ziet de behandeling eruit?

Bij SkinLab.Maastricht hebben we de nieuwste en meest geavanceerde laserbehandelingen om ongewenste haargroei op de borstkast of rug te verwijderen. Maar hoe werkt deze behandeling eigenlijk?

Tijdens de behandeling wordt een speciale laser gebruikt die lichtpulsen afgeeft in het behandelgebied.Deze lichtpulsen worden geabsorbeerd door de haarzakjes en zetten deze om in warmte. Dit vernietigt de haarzakjes, waardoor er geen nieuwe haartjes meer kunnen groeien. Het resultaat? Een borstkast of rug die er glad en zacht uitziet, zonder de noodzaak van dagelijks scheren of waxen.

Maar hoe voelt deze behandeling nu eigenlijk aan? Maak je geen zorgen, het is niet pijnlijk! De laserbehandeling voelt aan als kleine speldenprikjes die snel voorbijgaan. Afhankelijk van de grootte van het gebied dat behandeld moet worden, duurt de behandeling niet langer dan 40 minuten. Na de behandeling kan de huid wat rood en gevoelig zijn, maar dit verdwijnt binnen enkele uren.

Hoeveel behandelingen zijn er nodig? Het aantal behandelingen dat nodig is, varieert per persoon en hangt af van verschillende factoren, zoals de haarkleur en huidtype. Onze specialisten adviseren je over het aantal behandelingen dat nodig is om het beste resultaat te bereiken.

Dus waar wacht je nog op? Boek nu een afspraak bij SkinLab.Maastricht en zeg vaarwel tegen de pijnlijke en oncomfortabele bezigheden van dagelijks scheren en waxen.
laserontharing borst of rug skinlab maastricht 2

Hoeveel kost laserontharing van de borstkast of rug?

Bij SkinLab.Maastricht begrijpen we dat de kosten van laserontharing van de borstkast of rug belangrijk zijn bij het maken van een beslissing. We bieden transparante prijzen, zodat je precies weet wat je kunt verwachten. De kosten van de behandeling zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals het gebied dat behandeld moet worden, het aantal behandelingen dat nodig is en de specifieke technologie die we gebruiken.


We kunnen je wel verzekeren dat laserontharing van de borstkast of bij SkinLab.Maastricht een kosteneffectieve oplossing is. Wanneer je kiest voor onze behandelingen, hoef je nooit meer geld uit te geven aan scheermesjes, waxstrips of andere tijdelijke oplossingen. Het is een investering in jezelf en jouw lichaam, die zich op de lange termijn zal terugbetalen.

Laserontharing Borstkast of Rug

Laserontharing Borstkast
230
Laserontharing Rug
230

Maak een afspraak

Of stuur direct een Whatsapp bericht!