PMU Permanente make-up

Maak kennis met de snelste en meest effectieve manier om permanente make-up te verwijderen - PMU verwijderen met laser. Onze behandelingen zijn veilig en nauwkeurig uitgevoerd door geregistreerde huidtherapeuten, waardoor je snel weer terug kunt naar je natuurlijke schoonheid.

PMU Permanente make-up verwijdering met laser

Ben jij ook zo klaar met die onhandige en eeuwigdurende procedures om je permanente make-up te verwijderen? Nou, dan hebben wij de perfecte oplossing voor jou - PMU verwijderen met laser! Onze behandelingen zijn snel, effectief en – het beste van alles – niet-chirurgisch. Geen urenlange procedures, en zeg maar dag tegen die ongewenste permanente make-up.

We hebben een team van laserexperts die je kunnen helpen om die ongewenste pigmenten te laten verdwijnen als sneeuw voor de zon. Onze behandelingen zijn veilig, nauwkeurig en zorgen voor minimale bijwerkingen. Of je nu op zoek bent naar het verwijderen van eyeliner-, wenkbrauw- of lippigmenten, onze lasers zijn geschikt om PMU te verwijderen bij elke huidtype en kleur.

Dus waar wacht je nog op? Boek vandaag nog een afspraak bij ons en ervaar zelf de magie van PMU verwijderen met laser. Laat ons je helpen om terug te keren naar je natuurlijke schoonheid en je weer zelfverzekerd en stralend te voelen.

Hoe ziet het verwijderen van permanente make up PMU met laser eruit?

Tijdens de behandeling van het verwijderen van permanente make-up met laser, gebruiken we een geavanceerde laser die speciaal is ontworpen voor het afbreken van pigmenten. De laser straalt een intense lichtbundel uit die het pigment in kleine deeltjes breekt. Vervolgens ruimt het lichaam deze deeltjes op als afvalstoffen.

Het proces kan enigszins ongemakkelijk zijn, maar we gebruiken verdovingsmiddelen om de pijn te verminderen en traanzalf om het ooglensje makkelijker te plaatsen. De duur van de behandeling hangt af van verschillende factoren, zoals de grootte en de kleur van de permanente make-up en de locatie op het lichaam.

Hoewel de behandeling veilig is, is het belangrijk om te onthouden dat het verwijderen van permanente make-up met laser een proces is dat tijd en geduld vergt. Onze ervaren professionals staan echter klaar om je door het proces te begeleiden en ervoor te zorgen dat je tevreden bent met het eindresultaat.

Permanente Make Up PMU verwijderen wenbrauw SkinLab Maastricht
Permanente Make Up PMU verwijderen eyeliner SkinLab Maastricht
Permanente Make Up PMU verwijderen SkinLab Maastricht

Hoeveel kost tattooverwijdering met laser?

Wat betreft de tarieven, we bieden betaalbare prijzen voor het verwijderen PMU Permanente make-up. We geloven in eerlijke prijzen voor hoogwaardige behandelingen.

Intake

Intake - GRATIS
0

Laserbehandeling verwijdering permanente make-up PicoPLus4

Eyeliner inclusief oogbescherming
165.00
Eyeliner Boven en Onder inclusief oogbescherming
225.00
Wenkbrauwen
110.00
Lipliner
110.00

Maak een afspraak

Of stuur direct een Whatsapp bericht!