Wij zijn SkinLab.Maastricht

Welkom bij SkinLab Maastricht - waar onze kernwaarden de hartslag van onze identiteit vormen. Bij elke stap die we zetten, elke behandeling die we uitvoeren en elk contact dat we hebben, wordt onze toewijding aan excellentie weerspiegeld. Ontdek hieronder hoe onze waarden de ruggengraat vormen van onze benadering en hoe we streven naar een ervaring die verder gaat dan alleen huidverzorging. Onze kliniek is een thuis waar innovatie, warmte en educatie samenkomen om jou de best mogelijke zorg te bieden. Dit is wie we zijn - dit is SkinLab Maastricht.
SkinLab Maastricht

SkinLab Maastricht

Als exclusieve huidkliniek met meer dan 12.500 behandelmomenten per jaar (laserontharing, tattoo verwijdering en huidverbetering/anti-aging) is dit team het meeste trots op de geweldige resultaten en hierdoor razendsnelle ontwikkeling van ons klantenbestand, lokale partners en een groeiend aantal samenwerkingen met nationale en internationale bekendheden.

We werken met een team van 11 personen dat bestaat uit huidtherapeuten, schoonheidsspecialisten en office managers. Stuk voor stuk specialisten op hun vakgebied, zeer gedreven om hun kennisniveau voortdurend te verhogen door regelmatig seminars, trainingen en cursussen binnen het vakgebied huidverbetering bij te wonen.

Onze specialisatiegebieden zijn: behandelingen van acne, pigmentvlekken, verwijderen van littekens, huidverbetering, laserontharing en verwijdering van tatoeages.
We willen dat elke klant zich bij ons op z’n gemak voelt en een goede ervaring heeft in onze kliniek. Klantvriendelijkheid en écht de tijd nemen voor mensen en hun verhaal is onderdeel van ons bedrijfs-dna.
Als afgestudeerd huidtherapeute en physician assistant dermatologie heeft Keshia Houben samen met haar man Eri Xhaferi een passie voor de huid en het oplossen van huidproblemen. Het geeft hun beide veel voldoening om de mooiste (huid)versie van iemand naar boven te halen met behulp van hun team van experts op het gebied van huidverbeterende behandelingen, apparatuur en producten.

De kliniek is drie jaar geleden gestart met een team van huidtherapeuten die diezelfde passie hebben: mensen helpen om hun huid te verbeteren. Inmiddels is het team fors gegroeid en halen ze dagelijks onverminderd veel energie en plezier uit de huidverbeterende, vaak spectaculaire resultaten die ze hun klanten kunnen bieden.

Die combinatie van deskundigheid als paramedische professionals en oprechte, warme interesse in de klant kenmerkt ons bedrijf. We zijn ontzettend trots op de meer dan tweeduizend lovende reviews op verschillende online review platformen die we de afgelopen jaren hebben ontvangen. Omdat jullie zo tevreden zijn kunnen wij ons blijven ontwikkelen om samen het beste resultaat voor jullie huid te garanderen

Huidtherapeutes

De vier huidtherapeutes Claudia, Anke, Kayleigh en Indy (i.o) zijn paramedici (HBO Huidtherapie), gespecialiseerd in de zieke en beschadigde huid. Keshia Houben is naast huidtherapeut ook nog physician assistant (PA) Dermatologie, wat inhoudt dat ze bevoegd is om onderzoek aan te vragen en beoordelen, diagnoses te stellen, behandelingen te bepalen, medicatie voor te schrijven en chirurgische ingrepen uit te voeren.

Schoonheidsspecialisten

Onze schoonheidsspecialisten Veerle en ... verzorgen de gezonde huid en hebben de afgelopen jaren veel productkennis en -ervaring opgedaan. Zij hebben zich ontwikkeld tot echte product- en merkexperts van de diverse huidverzorgende merken/cosmeceuticals waarmee we werken zoals ZoSkin Health, Obagi en Jane Iredale.

Office managers

De twee office managers tot slot zijn letterlijk het gezicht van onze kliniek en eerste aanspreekpunt voor klanten. Ze blinken uit in professionaliteit en klantvriendelijkheid. Als experts in onder meer planning, voorraadbeheer, in- en verkoop zorgen zij voor het stroomlijnen van alle administratieve en logistieke werkzaamheden binnen de kliniek en hebben ze belangrijke ondersteunende rol bij de productverkoop.
0

Afspraken per jaar

+
0

Klanten

+
0

Reviews

0

Behandelingen

De lat ligt hoog bij SkinLab Maastricht

Klanten zijn erg enthousiast over de producten en diensten wanneer ze het effect op de huid zelf zien en ervaren. In veel gevallen verbetert dit de kwaliteit van leven van cliënten, doordat hun huidprobleem is opgelost en ze zich vele malen beter en zelfverzekerder voelen.

Met inzet van onze expertise als huidtherapeuten en in combinatie met high-end apparatuur (zoals de Lutronic Lasers: PicoPlus4 en Clarity 2), behandelingen en de hoogste kwaliteit productlijnen zoals Zo Skin Health en Jane Iredale, willen wij onze cliënten een optimale medisch-cosmetische ervaring met subliem eindresultaat bieden.

De lat ligt op alle fronten hoog. We willen de beste huidtherapeutische zorg bieden en investeren daarom veel in training van medewerkers en het up-to-date houden van kennis. Dit komt de klant rechtstreeks ten goede omdat we zo gedegen advies en de beste, meest innovatieve behandelingen kunnen bieden.
Skinlab Maastricht tattoo verwijderen specialist Nederland picoplusSkinLab Maastricht Partner ZoSkin Health NederlandLutronic Clarity 2 ii SkinLab Maastricht laserontharing specialist Nederland

Onze kernwaarden

Welkom bij SkinLab Maastricht - waar onze kernwaarden de hartslag van onze identiteit vormen. Bij elke stap die we zetten, elke behandeling die we uitvoeren en elk contact dat we hebben, wordt onze toewijding aan excellentie weerspiegeld. Ontdek hieronder hoe onze waarden de ruggengraat vormen van onze benadering en hoe we streven naar een ervaring die verder gaat dan alleen huidverzorging. Onze kliniek is een thuis waar innovatie, warmte en educatie samenkomen om jou de best mogelijke zorg te bieden. Dit is wie we zijn - dit is SkinLab Maastricht.

Resultaat voorop

Onze belofte is simpel: resultaten komen altijd op de eerste plaats. We streven ernaar om jou niet alleen een huidverandering te bieden, maar ook een transformatie in zelfvertrouwen. Jouw succesverhaal is ons succesverhaal, en we zijn vastbesloten om samen prachtige resultaten te bereiken. Elke behandeling, elk advies, elke aanraking wordt geleid door onze vastberadenheid om resultaten te bereiken die voor zichzelf spreken.

01

Persoonlijk

We begrijpen dat geen twee huidtypen hetzelfde zijn, net zoals geen twee mensen hetzelfde zijn. Onze behandelingen worden op maat gemaakt om aan jouw individuele behoeften te voldoen, omdat we geloven dat schoonheid het meest straalt wanneer het persoonlijk en uniek is. Dit betekent dat elke ervaring bij ons persoonlijk en volledig is toegewijd aan jou.

02

Deskundigheid

Jouw huid verdient het beste, daarom hebben we een team van hoogopgeleide experts samengebracht die voorop lopen in de nieuwste technologieën en trends. Onze specialisten zijn gepassioneerd en toegewijd aan het bereiken van resultaten die verder gaan dan jouw verwachtingen. 

03

Wij zien jou

Bij SkinLab Maastricht is jouw glimlach onze ultieme drijfveer. We zijn meer dan alleen een kliniek; we zijn een zorgzame gemeenschap die luistert naar jouw wensen. Vanaf het moment dat je binnenstapt, word je verwelkomd met warmte en aandacht. Jouw comfort en tevredenheid zijn de polsslag van alles wat we doen.

04

Vertrouwen

Bij SkinLab Maastricht ben je niet alleen een cliënt; je bent een gewaardeerd lid van onze uitgebreide schoonheidsfamilie. Ons team deelt een nauwe band die verder gaat dan de behandelkamers. Dit familiegevoel is iets wat we koesteren en graag met jou delen. 

05

Innovatie

Bij SkinLab Maastricht omarmen we de toekomst van schoonheidszorg. We werken met state-of-the-art apparatuur en technologieën die grenzen verleggen. Onze kliniek is een speeltuin van innovatie, waar geavanceerde methoden samenkomen met expertise. Hier krijg je niet alleen behandelingen, maar ook een kijkje in de spannende wereld van cutting-edge verzorging.

06

Heb je verder nog vragen?

Neem contact op

Contact