fbpx

3D huidscan


Een 3D huidscan met LifeViz-technologie maakt het onzichtbare zichtbaar. Met dit innovatieve huidscan-apparaat zie je tot in detail de gezondheid van de diepere huidlagen. Geen aannames maar inzichten op basis van data. 


Jouw huid – helemaal in beeld

De 3D huidscan brengt jouw huid tot in detail in kaart: rimpels, poriën, elasticiteit, volume, pigmentatie en vaatjes. Op basis hiervan creëren we je persoonlijke huidbibliotheek waar we onze huidverbeterende behandelingen en -producten op kunnen afstemmen.


Openbaring

De eerste keer dat je dit systeem ervaart, is een openbaring. Je ziet tot in detail of in jouw huid sprake is van UV-schade, verstopte poriën, pigmentatiestoornissen, actieve bloedcirculatie of hoge talgproductie. Inzichten die van onschatbare waarde zijn voor een effectief behandelplan voor een gezonde huid.


ACTIE

Je krijgt nu tijdelijk 50% korting op een intake met een 3D huidscan. In plaats van € 95,- betaal je maar € 47,50. Bij een vervolgbehandeling is 3D huidscan helemaal gratis. We verrekenen de kosten dan met je behandeling. 

Afspraak plannen