3D huidscan – Maak kennis met je huid

Als exclusieve huidkliniek gaan wij bij SkinLabMaastricht verder dan alleen standaard huidbehandelingen. 
Daarom bieden we de 'Maak Kennis Met Je Huid' huidscan aan. 
Geavanceerde technologie waarmee we jouw huid tot in detail kunnen analyseren.

Het onzichtbare zichtbaar gemaakt

Met dit innovatieve scan-apparaat zie je tot in detail de gezondheid van de diepere huidlagen. Geen aannames maar inzichten en behandelplannen op basis van data.

Jouw huid – helemaal in beeld

De huidscan brengt jouw huid tot in detail in kaart: rimpels, poriën, pigmentatie en vaatjes. Op basis hiervan creëren we je persoonlijke huidbibliotheek waar we onze huidverbeterende behandelingen en producten op kunnen afstemmen.
3D huidscan boeken
3D huidscan SkinLab Maastricht Maak kennis met je huid
3D huidscan SkinLab Maastricht Maak kennis met je huid

Een openbaring

De eerste keer dat je dit systeem ervaart, is een openbaring. Je ziet tot in detail of in jouw huid sprake is van UV-schade, verstopte poriën, pigmentatiestoornissen, actieve bloedcirculatie of hoge talgproductie. Inzichten die van onschatbare waarde zijn voor een effectief behandelplan voor een gezonde huid. 

De scan maakt het mogelijk om de conditie van de huid nauwkeurig te analyseren en zo een op maat gemaakt HuidPlan op te stellen dat volledig is afgestemd op de behoeften en doelen voor jouw huid. Daarna gaan we samen aan de slag voor een gezondere huid. 

Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak te maken voor een huidscan en ontdek hoe we jou kunnen helpen bij het behalen en behouden van je ideale huidconditie.

3D huidscan boeken

Ontdek het zelf

ACTIE | boek nu je 3D huidscan

Je krijgt nu tijdelijk 50% korting op een intake met een huidscan. In plaats van € 95,- betaal je maar € 47,50. Kies je voor een vervolgbehandeling bij SkinLab Maastricht na je scan? Dan is de 3D huidscan helemaal gratis. We verrekenen de kosten dan met je behandeling.
Controleer Beschikbaarheid