fbpx

Behandelingen

SkinLab.Maastricht is een praktijk voor huidtherapie in Maastricht en verzorgt huidbehandelingen van de zieke, gezonde of beschadigde huid.

Je kunt bij ons terecht voor tatoeageverwijdering, laserontharing en huidverbeterende behandelingen met laser. Ook zijn wij specialist in anti-aging gezichtsbehandelingen en medische peelings.

Een intake is bij ons altijd gratis en vrijblijvend. Heb jij een huidprobleem en wil je weten welke behandelingen mogelijk zijn? Maak een afspraak. We adviseren je graag.

Heb jij een huidprobleem, zoals acne, couperose of pigmentvlekken? Of wil je weten wat mogelijk is om jouw huid te verjongen? Als erkende huidexperts adviseren we je persoonlijk en professioneel. Je bent altijd welkom voor een gratis, vrijblijvende intake. 

Vaak ligt de oplossing van een huidprobleem in een slimme combinatie van behandeling en product. We zoeken altijd naar de meest ideale oplossing voor jouw huid.

Wist je dat een aantal van onze behandelingen vergoed wordt door je zorgverzekering? Als erkende huidtherapeuten hebben we contracten met alle grote zorgverzekeraars. We kunnen je uitgebreid informeren over de mogelijkheden.

SkinLab.Maastricht werkt met state of the art laserapparatuur, de meest krachtige en doeltreffende lasers van dit moment. Daarnaast gebruiken we cosmeceuticals van Obagi Medical. Deze producten pakken huidproblemen grondig aan en zijn bewezen effectief.

Wij zijn gespecialiseerd in paramedische huidverbetering en -verjonging. Maak kennis met de nieuwste en meest effectieve technieken en producten op het gebied van anti-aging.

De praktijk van SkinLab.Maastricht is gevestigd op Jekerweg 46, Maastricht.  Nadine Kerckhoffs (permanente make-up) werkt vanuit haar eigen praktijk aan de Schippersdreef 39 Maastricht.

Alle huidtherapeutische behandelingen worden uitgevoerd door BIG-geregistreerde huidtherapeuten.

Afspraak plannen