Acne

Heb jij acne en wil je ervan af? Laat je begeleiden door ervaren huidtherapeutes die een op maat geselecteerde behandeling of productpakket voor je opstellen. Daarvoor is eerst een grondige huidanalyse nodig. Daarna bespreken we de behandelmogelijkheden en welke behandeling of product voor jou het meest geschikt is.
Acne voor en na resultaat SkinLab Maastricht

Weg met de Acne 

We weten allemaal hoe vervelend acne kan zijn. Het is alsof je voortdurend tegen een muur van onzekerheid aanloopt, en dat willen we graag veranderen. We begrijpen dat het verbergen van acne met make-up of het vermijden van sociale situaties geen echte oplossing is. Daarom hebben we een getest scala aan producten en behandelingen die als beste worden ervaren door onze klanten. Onze huidtherapeutes hebben zorgvuldig de behandelingen geselecteerd die specifiek zijn ontworpen om acne te bestrijden. Dus zeg maar dag tegen die vervelende puistjes en hallo tegen een gezonde en stralende huid. 

Acne behandelingen 

Acne is een veelvoorkomend huidprobleem dat veel mensen treft, vooral tijdens de adolescentie. Gelukkig zijn er verschillende effectieve behandelingen beschikbaar om acne te bestrijden en de huid te verbeteren. 

Na een gratis intake of een grondige huidanalyse bepalen we de beste aanpak voor jouw situatie. Ervaring leert ons dat de volgende 3 stappen het meest effectief zijn gebleken bij behandeling van acne bij onze klanten. 

Stap 1: producten specifiek ontwikkeld voor acne

Wij beginnen de behandeling vaak met de producten van ZoSkin Health, die speciaal zijn ontworpen om acne te behandelen en de huidgezondheid te bevorderen. 

Stap 2: Dieptereining 

In sommige gevallen kan een dieptereiniging nodig zijn om de huid grondig te reinigen en onzuiverheden te verwijderen. Deze reiniging helpt de poriën te ontstoppen en bevordert een schonere en gezondere huid.

Stap 3: Peeling en/of SkinPen (microneedling)

Voor een optimaal resultaat bieden we ook peeling en/of microneedling behandelingen aan. Een peeling kan helpen bij het verwijderen van dode huidcellen, het verminderen van overtollig talg en het verbeteren van de huidtextuur. Microneedling daarentegen maakt gebruik van kleine naaldjes om microscopische gaatjes in de huid te creëren, waardoor de natuurlijke genezingsrespons van de huid wordt gestimuleerd en de productie van collageen en elastine wordt bevorderd.
Acne behandeling SkinLab Maastricht
Acne Puistjes behandeling voor en na resultaat bij SkinLab Maastricht 3
Acne Puistjes behandeling voor en na resultaat bij SkinLab Maastricht 2
Acne Puistjes behandeling voor en na resultaat bij SkinLab Maastricht

Acne behandelingen tarieven

In veel gevallen wordt acnebehandeling in het gezicht vergoed door je zorgverzekeraar vanuit je aanvullende verzekering. 
Informeer bij je zorgverzekeraar naar de mogelijkheden.. Prijzen zijn per behandeling.

Acnetherapie - diepte reiniging

Acnetherapie - diepte reiniging gelaat- pres: 7359 30min
50
Acnetherapie - diepte reiniging gelaat- pres: 7359 60min
80

Acnetherapie - SkinPen

SkinPen - Gelaat 45min
195

The SkinLab Peel

Blue Peel Radiance Peel + Retinol
125

The SkinLab Silver Peel

Blue Peel Radiance Peel + Retinol + LED therapie
150

The SkinLab Gold Peel

Dieptereiniging + Blue Peel Radiance Peel + Retinol + LED Therapie
185

The SkinLab Diamond Peel

Dieptereiniging + Blue Peel Radiance Peel + Retinol ++ LED Therapie + Oil Control Pads van dr. Zein Obagi
255

Maak een afspraak

Of stuur direct een Whatsapp bericht!