Laserontharing armen en benen

Klaar met het dagelijks scheren van je armen en benen? Zin in meer tijd en minder gedoe? Maak dan kennis met laserontharing van de armen en benen - de perfecte oplossing voor een gladde en zorgeloze huid.
Laserontharing Oksels skinlab Maastricht

Laserontharing armen en benen

Zachte, gladde en haarvrije benen en armen zijn onmisbaar voor een zelfverzekerde look . Maar laten we ook eerlijk zijn: het proces om van dat haar af te komen kan behoorlijk pijnlijk en vervelend zijn, vooral als je traditionele ontharingsmethoden gebruikt zoals waxen of scheren. Dag in, dag uit.

Gelukkig is er een moderne, pijnloze oplossing: laserontharing voor armen en benen. Met behulp van een speciale laser (bij ons is dat de Clarity II) wordt het haarwortelzakje vernietigd, waardoor de haargroei definitief stopt. Een snelle en zeer effectieve behandeling, die je de tijd en het geld bespaart die je anders zou besteden aan regelmatige ontharingsbehandelingen.

Hoe gaat laserontharing van armen en benen?

Dus je wilt zachte, gladde benen en armen zonder al het gedoe van scheren en waxen, toch?

Stel je voor dat je je benen en armen een paar minuten in de zon legt, maar in plaats van die warme gloed die je krijgt, worden je haarzakjes bestraald met geconcentreerd licht. De laser vernietigt de haarwortelzakjes zodat ze geen nieuwe haren meer kunnen produceren. Bye-bye, ongewenst haar.

Het is als magie, maar dan op een wetenschappelijk verantwoorde manier. Oké, misschien klinkt het nog steeds een beetje technisch, maar het belangrijkste is dat het werkt en dat je haarvrij kunt zijn zonder al te veel gedoe.

En het beste is dat laserontharing niet alleen snel en effectief is, maar ook veel minder pijnlijk dan andere ontharingsmethoden. Dus als je bang bent voor het pijnlijke gevoel van het waxen of het gedoe van het scheren van je benen en armen, dan is laserontharing de perfecte oplossing voor jou.

Maar onthoud wel, als je ervoor kiest om laserontharing te proberen, dan moet je een paar keer terugkomen om ervoor te zorgen dat de behandeling effectief is. Het kan een paar sessies duren voordat je de gewenste resultaten bereikt, maar het is het wachten waard. Voordat je het weet, heb je zachte, gladde en haarvrije armen en benen waar je trots op kunt zijn.

Wij kunnen veel vertellen over de behandeling maar kijk vooral zelf hoe het in zijn werk gaat bij ons in de kliniek. Naast de korte impressie video’s nodigen we je ook uit om de ervaringen van anderen te lezen over onze laserontharing behandelingen.

Hoeveel kost het laserontharen van armen en benen?

Bij SkinLab.Maastricht begrijpen we dat de kosten van laserontharing belangrijk zijn bij het maken van een beslissing. We bieden transparante prijzen, zodat je precies weet wat je kunt verwachten.

Laserontharing man

Laserontharing Full Body Man - Clarity II
790.00

Laserontharing vrouw

Laserontharing Full Body Vrouw - Clarity II
590.00
Laserontharing Voeten - Clarity II
65.00
Laserontharing Handen - Clarity II
65.00
Laserontharing Bovenarmen - Clarity II
135.00
Laserontharing Onderarmen - Clarity II
135.00
Laserontharing Boven en onderarmen - Clarity II
225.00
Laserontharing Bovenbenen - Clarity II
195.00
Laserontharing Boven + onderbenen - Clarity II
315.00
Laserontharing Onderbenen - Clarity II
195.00

Maak een afspraak

Of stuur direct een Whatsapp bericht!