Laserontharing gezicht

Het gelaat is vaak het eerste dat opvalt en daarom is het belangrijk om je huid goed te verzorgen. Maar wat als ongewenste haartjes je gezicht ontsieren? Geen paniek, laserontharing van het gelaat is de oplossing. Dit zorgt niet alleen voor een zijdezachte huid zonder stoppels, maar ook voor een boost van je zelfvertrouwen.
Laserontharing gezicht

Laserontharing gezicht

Klaar om je gezicht te laten stralen als nooit tevoren? Onze specialisten zijn getraind om je gezichtsbeharing te verwijderen met de nieuwste en meest geavanceerde lasertechnologie. Je krijgt niet alleen een zachte en gladde huid, maar ook een stralende teint zonder irritaties en ontstekingen. Dus laat die scheermesjes links liggen en laat ons je helpen om het beste gezicht van jezelf te onthullen!

Hoe ziet de laserontharing van het gezicht eruit?

Bij SkinLab.Maastricht hebben we de nieuwste en meest geavanceerde laserbehandelingen om ongewenste haargroei op jouw gezicht te verwijderen. Maar hoe werkt deze behandeling eigenlijk?

Zodra je plaats hebt genomen op onze comfortabele behandeltafel, zal onze lasertherapeut je gezicht grondig reinigen en eventuele make-up verwijderen. Daarna wordt een verkoelende gel aangebracht om de huid te beschermen en om te zorgen dat de laser beter zijn werk kan doen. Vervolgens wordt de laser precies gericht op de te behandelen plekken van je gezicht.

En het resultaat? Een zijdezachte en haarloze huid waar je trots op kunt zijn!

Hoe voelt deze behandeling nu eigenlijk aan? Maak je geen zorgen, het is niet pijnlijk! De laserbehandeling voelt aan als kleine speldenprikjes die snel voorbijgaan. Afhankelijk van de grootte van het gebied dat behandeld moet worden, duurt de behandeling niet langer dan 30 minuten. Na de behandeling kun je direct weer terug naar je dagelijkse activiteiten, want er is geen hersteltijd.

Hoeveel behandelingen zijn er nodig? Het aantal behandelingen dat nodig is, varieert per persoon en hangt af van verschillende factoren, zoals de haarkleur en huidtype. Onze specialisten begeleiden je en adviseren je over het aantal behandelingen dat nodig is om het beste resultaat te bereiken.

Laserontharing gezicht

Hoeveel kost het laserontharen van je gezicht en wordt dit vergoed door je verzekeraar?

Bij SkinLab.Maastricht begrijpen we dat de kosten van laserontharing belangrijk zijn bij het maken van een beslissing. We bieden transparante prijzen, zodat je precies weet wat je kunt verwachten.

Het is belangrijk om te weten dat niet alle zorgverzekeringen dezelfde dekking bieden als het gaat om laserontharing. Het is daarom raadzaam om de voorwaarden van je aanvullende verzekering goed te lezen voordat je besluit om een laserbehandeling te ondergaan. Over het algemeen geldt dat hoe uitgebreider je aanvullende verzekering is, hoe groter de kans op vergoeding van de kosten van laserontharing van het gelaat.

Bij SkinLab.Maastricht bieden we onze klanten een gratis consult aan om de mogelijkheden en kosten van laserontharing te bespreken. We raden je ook aan om contact op te nemen met je zorgverzekeraar om te achterhalen of laserontharing van het gezicht in jouw specifieke geval wordt vergoed. Houd er rekening mee dat als je geen vergoeding krijgt, het de moeite waard kan zijn om toch te investeren in de behandeling. Laserontharing kan een lange-termijnoplossing bieden voor ongewenste haargroei en kan uiteindelijk kosten besparen die anders zouden worden besteed aan tijdelijke ontharingsmethoden zoals scheren en waxen.

ACTIE FULL BODY

Laserontharing Full Body VROUW van €590,- p.b. voor €400,- p.b. (bij boeking voor 1 oktober)
400
Laserontharing Full Body MAN van €790,- p.b. voor €600,- p.b. (bij boeking voor 1 oktober)
600

Laserontharing man

Laserontharing Baard - Clarity II
100.00
Laserontharing Nekharen - Clarity II
100.00
Laserontharing Full Body Man - Clarity II
790.00

Laserontharing vrouw

Laserontharing Kin - Clarity II 7006
65.00
Laserontharing Oren - Clarity II
55.00
Laserontharing Tussen de wenkbrauwen - Clarity II
30.00
Laserontharing Bakkebaarden - Clarity II
60.00
Laserontharing Volledig Gelaat - Clarity II
170.00
Laserontharing Hals - Clarity II
70.00
Laserontharing Bovenlip - Clarity II 7006
60.00
Laserontharing Full Body Vrouw - Clarity II
590.00

Maak een afspraak

Of stuur direct een Whatsapp bericht!