Laserontharing oksels

Geen zorgen meer maken over het dragen van mouwloze kleding of het scheren van je oksels? Met laserontharing van je oksels ben je voor altijd verlost van die vervelende stoppels en irritaties!

Laserontharing oksels

Laserontharing is een fantastische oplossing voor mensen die genoeg hebben van het dagelijks scheren en het harsen van hun oksels. Het is de perfecte manier om langdurig van ongewenste haargroei af te komen, waardoor je nooit meer hoeft te denken aan het scheren van je oksels.
Wanneer je op zoek bent naar een gladde en zachte huid zonder ongewenste haargroei, dan is het ontharen van de oksels met laser zeker het overwegen waard. Bij SkinLab.Maastricht bieden we de nieuwste en meest geavanceerde laserontharingsbehandelingen aan, zodat je verzekerd bent van de beste resultaten.
Permanente haarreductie tussen de 80-85%. Garanderen dat op de behandelde plek nooit meer haar groeit is niet mogelijk: onder invloed van veranderingen in het lichaam, bijvoorbeeld hormonale veranderingen, is het namelijk mogelijk dat donshaartjes veranderen in dikkere haren.

Hoe ziet een laserontharing  oksels behandeling eruit?

Bij laserontharing van de oksels bij SkinLab.Maastricht maken we gebruik van de meest geavanceerde laser voor laserontharing op dit moment: de Clarity II. Die richt als een krachtige superheld(in) een intensieve lichtstraal op de haarfollikel. De warmte van het licht vernietigt de haarwortel en voorkomt dat het haar opnieuw groeit. Het is als het ware een strijd tussen de laser en de haargroei, waarbij de laser uiteraard als winnaar uit de bus komt. De behandeling is snel en comfortabel, met minimale pijn en ongemak.

Helaas is het niet mogelijk om in één keer alle haartjes uit te schakelen, dus voor een optimaal resultaat zijn meerdere behandelingen nodig. 

Het aantal behandelingen dat jij nodig hebt voor optimaal resultaat is afhankelijk van je persoonlijke situatie. Er zijn verschillende factoren die een rol spelen, zoals haarkleur, haardichtheid, huidskleur en hormonale veranderingen. Onze huidtherapeutes kunnen je tijdens een consult adviseren over het aantal behandelingen dat voor jou het meest geschikt is.

Hoeveel kost laserontharing van de oksels?

Wat betreft de tarieven, we bieden betaalbare prijzen voor onze laserontharingsbehandelingen van de oksels. We geloven in eerlijke prijzen voor hoogwaardige behandelingen. Prijzen zijn per behandeling.

Laserontharing Acties

Actie - Bikinilijn & Oksels
110.00

ACTIE FULL BODY

Laserontharing Full Body VROUW van €590,- p.b. voor €400,- p.b. (bij boeking voor 1 oktober)
400
Laserontharing Full Body MAN van €790,- p.b. voor €600,- p.b. (bij boeking voor 1 oktober)
600

Laserontharing man

Laserontharing Full Body Man - Clarity II
790.00

Laserontharing vrouw

Laserontharing Full Body Vrouw - Clarity II
590.00
Laserontharing Oksels + Bikinilijn - Clarity II
150.00
Laserontharing Oksels - Clarity II
80.00

Maak een afspraak

Of stuur direct een Whatsapp bericht!