SkinPen microneedling

Ontdek de SkinPen: een innovatieve microneedling-methode die speciaal is ontwikkeld voor huidvernieuwing en de meest voorkomende huidproblemen doeltreffend aanpakt.
Skinpen microneedling behandeling bij Skinlab maastricht de skinpen zelf

SkinPen; de sleutel tot huidvernieuwing

Onze huid wordt dagelijks blootgesteld aan factoren zoals veroudering, zonlicht, vervuiling en slechte gewoonten. Dit resulteert vaak in tekenen van veroudering, littekens, fijne lijntjes, pigmentatie en een verslechterde huidtextuur.

Hier biedt de SkinPen de oplossing. Met haar unieke aanpak stimuleert de SkinPen het natuurlijke genezingsproces van de huid: microprikjes bevorderen de aanmaak van collageen en elastine– essentieel voor een jeugdige, stralende huid.

De SkinPen-behandeling is een baanbrekende oplossing voor een scala aan huidproblemen. De stimulatie van collageen en elastine onthult de natuurlijke schoonheid van je huid. Ontdek vandaag nog hoe de SkinPen jouw huidvernieuwingsreis kan starten.

Voordelen van de SkinPen 

Natuurlijke huidvernieuwing: bevordert de natuurlijke vernieuwingscapaciteiten van je huid, zonder de noodzaak van ingrijpende chirurgie.

Veiligheid voorop: De FDA-goedgekeurde SkinPen mag alleen worden gebruikt door ervaren huidtherapeuten, waarbij veiligheid en effectiviteit voorop staan.

Minimale downtime: Door de minimale invasiviteit van de SkinPen kun je snel je dagelijkse activiteiten hervatten.

Geschikt voor diverse huidproblemen: behandeling kan worden toegepast bij uiteenlopende huidaandoeningen zoals fijne lijntjes, rimpels, acnelittekens en pigmentatie.
SkinPen en Peeling bij SkinLab Maastricht

Benieuwd hoe effectief de SkinPen  is? 

Bekijk dan onze voor- en na-foto's en zie zelf de transformatie. De combinatie van geavanceerde technologie en de expertise van onze huidtherapeuten leidt tot verbluffende resultaten. Ontdek hoe diverse huidproblemen effectief zijn aangepakt en sta versteld van het zichtbare verschil.
Skinlab Maastricht SkinPen Microneedling behandelingSkinpen Striae Skinlab Maastricht SkinPen Microneedling behandelingSkinlab Maastricht SkinPen Microneedling behandeling voor en na

SkinPen tarieven

Prijzen zijn per behandeling.

Intake

Intake
0.00
ACTIE: 3D Huidscan met LifeViz-technologie (introductieprijs van €97,- voor €47,50)
47.50

SkinPen behandeling

Behandeling gelaat Collageen Inductie Therapie - SkinPen
195.00
Behandeling Striae Collageen Inductie Therapie - SkinPen
195.00
Behandeling Litteken - SkinPen
145.00
SkinPen Extra Plek
145.00

Maak een afspraak

Of stuur direct een Whatsapp bericht!