fbpx

Laserontharing


Laserontharing is een zeer veilige en effectieve aanpak van ongewenste haargroei. De gecombineerde Clarity II-laser (Nd:Yag en Alexandrite) is een absolute doorbraak op het gebied van permanente ontharing. Het is de krachtigste ontharingslaser die op dit moment bestaat. Vanwege de gecombineerde lasermogelijkheden kan zowel de lichte als de gekleurde huid optimaal behandeld worden. 

 

Definitief resultaat

Naast dikke haren verwijdert deze laser ook definitief dons- of dunne haartjes. We gebruiken precies de juiste energie die nodig is om elk lasershot goed te laten doordringen in het haarzakje. Samen met een evenwichtige behandeltijd zorgt dit voor optimaal resultaat. De Clarity II geeft precies de juiste warmte af, waardoor het haarzakje definitief vernietigd wordt. Dit in tegenstelling tot andere lasers, die vaak onvoldoende warmte afgeven waardoor het haartje terug kan groeien.

 

Minder pijnlijk

Tijdens de behandeling meet de Clarity II constant de temperatuur van de huid. Als deze te warm wordt, schakelt de laser zich automatisch uit. Daardoor is verbranding uitgesloten. De geintegreerde koeling blaast koude lucht op de huid, waardoor de prikjes van de laser nauwelijks voelbaar zijn. De behandeling is hierdoor minder pijnlijk vergeleken met de meeste andere lasers. 

 

Welk resultaat kun je verwachten?
 

Een permanente haarreductie tussen de 80-85%. In sommige gevallen zullen meer behandelingen nodig zijn. Garanderen dat nooit meer haar groeit op de behandelde plaats is niet mogelijk: onder invloed van veranderingen in het lichaam (onder meer hormonale veranderingen) is het altijd mogelijk dat donshaartjes veranderen in dikkere haren.


Vergoeding
 

Laserontharing in het gezicht wordt soms vergoed door je zorgverzekeraar vanuit de aanvullende verzekering. Hierover kun je informatie inwinnen bij je 

 

Wil je weten wat we voor jou kunnen betekenen?

Maak een afspraak voor een gratis, vrijblijvende intake.

In veel gevallen wordt laserontharing in het gezicht vergoed door je zorgverzekeraar vanuit je aanvullende verzekering. Tijdens een intake kunnen we je meer hierover vertellen.

 

Afspraak plannen