fbpx

Voor en na foto´s


Bij melasma (of zwangerschapsmasker) produceren huidcellen te veel pigment. De huid kleurt hierdoor donker. Oorzaken zijn hormonen, UV-straling en sommige geneesmiddelen. Deze pigmentstoornis is goed te behandelen met de speciale producten van Obagi Medical. Het resultaat op de foto is na 4 weken gebruik.


Vaak geeft een combinatie van producten en laserbehandeling het meest optimale resultaat. Op de foto het resultaat na enkele weken gebruik van de speciale producten van Obagi Medical tegen melasma + 3 behandelingen met de PicoPlus4-laser.


Bij het verwijderen van een tatoeage is het soms lastig in te schatten hoeveel behandelingen nodig zijn. De hoeveelheid inkt, de kleur inkt,  de inktsoort die is gebruikt en de leeftijd en locatie van de tatoeage spelen allemaal een rol bij het verwijderen van een tatoeage. Op de foto tattoos na één behandeling met de PicoPlus4-laser.


Het resultaat na twee behandelingen met de PicoPlus4-laser.

Meer over tatoeageverwijdering


Pure laserkracht: de hightech PicoPlus4-laser + de skills van onze huidtherapeuten hebben deze klant binnen twee behandelingen verlost van de permanente make-up op z’n hoofdhuid.

De linkerfoto is vóór de eerste behandeling, de middelste vóór de tweede behandeling en rechts drie maanden later. Zo zie je dat de laserbehandeling nog maandenlang blijft doorwerken en opruimen.


De unieke 3-in-1 Skin Boost is een combinatie van de nieuwste en meest effectieve technieken voor huidverbetering. Gedurende vier weken krijg je behandelingen met de PicoPlus-laser, de Clarity II-laser en de SkinPen. Dit zorgt binnen één maand voor spectaculaire huidverbetering. 

Meer smart anti-aging


De Clarity II is effectief voor short-term huidverjonging en -verbetering. Fijne rimpeltjes vervagen, vlekjes/oneffenheden worden minder en de structuur van de huid verbetert. Op de foto het resultaat na 1 Clarity II-laserbehandeling.

Meer smart anti-aging formulas


Resultaat na 1 SkinPen-microneedlingbehandeling en enkele weken gebruik van het NUderm-systeem van Obagi Medical, bestaand uit een Gentle Cleanser, Exoderm Forte en een Skin Brightening Cream.


Deze opvallende pigmentvlek in het gezicht is vervaagd na gebruik van C Clarifying serum van Obagi Medical en een PicoPlus4-laserbehandeling.


Bij deze klant is een cyste in het gezicht verwijderd waarna een ontsierend litteken was ontstaan. We hebben dit behandeld met de Clarity II-laser voor de roodheid en met de PicoPlus4-laser voor verbetering van het littekenweefsel. Beide lasers zijn meerdere keren toegepast.

Meer over het behandelen van littekens


Pigmentvlek in het gezicht behandeld met Obagi C Clarifying serum in combinatie met een behandeling met de PicoPlus4-laser.


Pigmentvlekken na een behandeling met de krachtige PicoPlus4-laser.  Door z´n hoge energie en korte pulsen (450 ps) verwijdert deze laser zeer effectief tatoeages, maar ook pimentvlekken en melasma. Hij is zo krachtig dat je minder behandelingen nodig hebt dan bij een ouder type laser. Ook ervaren klanten de PicoPlus4 als minder pijnlijk. 


Bij medische microneedling met de SkinPen maken kleine, steriele naaldjes die vibrerend op de huid terechtkomen, minuscule openingen in de huid. Zo wordt het natuurlijke herstelproces diep in de huid geactiveerd en nieuw collageen en elastine aangemaakt. Hierdoor wordt de huid steviger en voller, de huidteint egaler, frisser en stralender. Op de foto het resultaat na 2 behandelingen met de SkinPen.


Acnebehandeling met de CLENZIderm-lijn van Obagi Medical, speciaal ontwikkeld voor de onzuivere huid. De ingrediënten salicylzuur en benzoylperoxide pakken de onzuivere huid snel en doeltreffend aan. Dit is het resultaat na 1 week gebruik van de Daily Foaming Cleanser, de Therapeutic Lotion en de Pore Therapy.


Blauwe of rode vaatjes onder de ogen kunnen erg storend zijn. Ook de delicate oogomgeving kunnen we behandelen met laser. Soms is één behandeling al voldoende, zoals op de foto. Laserbehandeling met de Clarity II-laser voor vaatjes op de neus. De tweede foto laat het resultaat direct na de eerste behandeling zien. De roodheid trekt weg binnen elke dagen.

Afspraak plannen