fbpx

Acne rosacea

Acne rosacea SkinLab.Maastricht

Acne rosacea is een huidaandoening waarbij sprake is van roodheid van het gezicht, met zichtbaar uitgezette bloedvaatjes, puistjes en bultjes. Bij acne rosacea ontstaan terugkerende aanvallen van roodheid en ontstekingen van de huid. Deze huidaandoening verschilt van couperose, bij couperose is geen sprake van ontstekingen van de huid.

 

Behandeling acne rosacea

Heb jij last van acne rosacea en wil je ervan af? Er bestaan goede behandelingen om dit probleem aan te pakken. Daarvoor is eerst een grondige huidanalyse nodig. Daarna bespreken we de behandelmogelijkheden en welke behandeling voor jou het meest geschikt is.

  

Clarity II-laserbehandeling

De Clarity II-laser is een ideale laser om zowel roodheid als ontstekingen van de huid te behandelen. Behandeling met deze laser is zeer doeltreffend bij mensen met acne rosacea. In tegenstelling tot andere lasers kan de Clarity II ontstekingen aanpakken. De extreme korte pulse (1000 keer korter dan 1 ms) en de lage energie breken chronische ontstekingen af, waarna het lichaam ze opruimt. Door de constante temperatuurmeting is deze laser 100% veilig voor de huid. Hij is geschikt voor zowel lichte als donkere huidtypes.

Lees meer over onze lasers
 

Obagi Medical

Reiniging is de eerste stap naar het creëren van een rustige, schone huid. De producten van Obagi Medical dringen diep in de poriën door om olie, vuil en make-up te verwijderen en de huid te kalmeren. Exfolianten als salicylzuur helpen de poriën te ontstoppen zonder de huid overmatig uit te drogen. Na gebruik ervaar je geen trekkende huid, droogheid of schilfering. Verzachtende ingrediënten zoals menthol voorkomen ontsteking en roodheid die typisch is voor acne.

 

 

Welk resultaat kan ik verwachten?

Een afname van de roodheid en ontstekingen van de huid na 1-3 behandelingen.

 

Kosten behandeling acne rosacea

Behandelingen starten vanaf € 60,-

In veel gevallen wordt een acne rosacea-behandeling in het gezicht vergoed door je zorgverzekeraar vanuit je aanvullende verzekering. Informeer naar de mogelijkheden.
 

We geven je graag advies

Wil je weten wat we voor jou kunnen betekenen? Maak een afspraak voor een gratis, vrijblijvende intake. 

 

 

Afspraak plannen