fbpx

Acnelittekens


Acne vulgaris is de medische term voor acne of jeugdpuistjes. In de puberteit krijgen veel jongeren hiermee te maken. Ook na de puberteit kan acne voorkomen, het kan zelfs op volwassen leeftijd beginnen. Acne uit zich in enkele puistjes of uitgebreider waarbij sprake kan zijn van diepe ontstekingen die littekens achterlaten.

 

Behandeling acnelittekens

Heb jij acnelittekens en wil je ervan af? Er bestaan goede behandelingen om dit probleem aan te pakken. Daarvoor is eerst een grondige huidanalyse nodig. Daarna bespreken we de behandelmogelijkheden en welke behandeling voor jou het meest geschikt is.

 

Medische peeling

Bij acnelittekens is een medische peeling vaak een effectieve behandeling. Het doel van de peeling is het vernieuwen van de bovenste huidlaag, waardoor de huid weer een gezonde, stralende textuur krijgt. Acnelittekens zullen vervagen, de structuur van de huid wordt gladder en egaler. Afhankelijk van de conditie van de huid en gewenste resultaat zijn er verschillende peelings mogelijk.

Lees meer over medische peelings

 

Wil je weten wat we voor jou kunnen betekenen?

Maak een afspraak voor een gratis, vrijblijvende intake. Onze huidtherapeute doet dan een grondige huidanalyse en bespreekt uitgebreid de behandelmogelijkheden met je.

 

In een aantal gevallen vergoedt je zorgverzekeraar de littekenbehandeling vanuit je aanvullende verzekering. Informeer bij je zorgverzekering naar de mogelijkheden.

 

Afspraak plannen