fbpx

Couperose


Couperose is een netwerk van kleine rode of blauwe bloedvaatjes op wangen, neus of kin dat rode vlekken veroorzaakt in het gezicht. De bloedvaatjes hebben geen functie meer waardoor het een onschuldige huidaandoening is. Wel ervaren veel mensen de rode vlekken als storend. Couperose is soms lastig te camoufleren en kan pijnlijk zijn. Gelukkig bestaan er goede behandelingen tegen couperose.

 

Behandeling couperose

Heb jij couperose en stoort het je? Er zijn diverse behandelingen om couperose aan te pakken. Om te kijken welke voor jou het meest geschikt is, doen we eerst een grondige huidanalyse.
 

Clarity II-laserbehandeling

De Clarity II-laser behandelt heel effectief storende bloedvaatjes en roodheid.De hoge energie van deze laser absobeert het bloed in de vaatjes, waardoor de vaatwanden samentrekken. Bij zowel lichte als donkere huidtypes geeft deze laserbehandeling goede resultaten. Door de geïntegreerde temperatuurcontrole is deze laser 100% veilig.

 

Obagi Medical-producten

In combinatie met laserbehandeling is de juiste huidverzorging belangrijk bij couperose. De natuurlijke, parabeenvrije producten van Obagi zijn bijzonder geschikt voor de gevoelige couperosehuid. Ze kalmeren de geïrriteerde rode huid en zorgen voor een frisse, zachte huidstructuur.

 

Welk resultaat kun je verwachten?

Een afzienlijke afname van de rode en blauwe verkleuring van de huid. Na 4-6 weken is het definitieve resultaat zichtbaar.

 

Kosten

Behandelingen starten vanaf € 50,-

In sommige gevallen wordt couperosebehandeling in het gezicht vergoed door je zorgverzekeraar vanuit je aanvullende verzekering. Informeer naar de mogelijkheden.

 

Wil je weten wat we voor jou kunnen betekenen?

Maak een afspraak voor een gratis, vrijblijvende intake.
 

 

Afspraak plannen