fbpx

Laserontharing gezicht


Ongewenste haargroei in het gezicht kan definitief worden aangepakt met de krachtigste laser van dit moment: de Clarity II. Deze gecombineerde laser (Nd: Yag) is een absolute doorbraak in permanente ontharing. Het is de meest effectieve én meest veilige ontharingslaser van dit moment, geschikt voor zowel gekleurde als lichte huidtypes.

 

100% veilig

De Clarity II geeft exact de juiste energie om lasershots goed te laten doordringen in de haarfollikels. Het is de enige laser met geïntegreerde temperatuurmeting, waardoor hij de huid 100% veilig behandelt. Constante koeling maakt de behandeling nagenoeg pijnloos. 

 

Sneller dan andere lasers

Dankzij IntelliTrak-technologie werkt deze nieuwe laser een stuk sneller dan oudere lasertypen. Er zijn beduidend minder behandelingen nodig om het gewenste resultaat te bereiken.


 

Welk resultaat kan ik verwachten?

Permanente haarreductie tussen de 80-85%. Garanderen dat op de behandelde plek nooit meer haar groeit is niet mogelijk: onder invloed van veranderingen in het lichaam, bijvoorbeeld hormonale veranderingen, is het mogelijk dat donshaartjes veranderen in dikkere haren.


 

Kosten laserbehandeling gezicht

Behandelingen starten vanaf € 60,-

In veel gevallen wordt laserontharing in het gezicht vergoed door je zorgverzekeraar vanuit je aanvullende verzekering. Informeer bij je zorgverzekeraar naar de mogelijkheden.

 

Afspraak plannen