fbpx

Laserontharing oksels


Ongewenste haargroei in de oksels kan definitief worden aangepakt met de krachtigste laser van dit moment: de Clarity II. Deze gecombineerde laser (Nd: Yag) is een absolute doorbraak in permanente ontharing. Het is de meest effectieve én meest veilige ontharingslaser van dit moment, geschikt voor zowel gekleurde als lichte huidtypes.

 

100% veilig

De Clarity II geeft exact de juiste energie om lasershots goed te laten doordringen in de haarfollikels. Het is de enige laser met geïntegreerde temperatuurmeting, waardoor hij de huid 100% veilig behandelt. Constante koeling maakt de behandeling nagenoeg pijnloos. 

 

Sneller dan andere lasers

Dankzij IntelliTrak-technologie werkt deze nieuwe laser een stuk sneller dan oudere lasertypen. Er zijn beduidend minder behandelingen nodig om het gewenste resultaat te bereiken.

 

Welk resultaat kan ik verwachten?

Permanente haarreductie tussen de 80-85% na 4-6 behandelingen. Soms zijn meer behandelingen nodig. Garanderen dat op de behandelde plek nooit meer haar groeit is niet mogelijk: onder invloed van veranderingen in het lichaam, bijvoorbeeld hormonale veranderingen, is het mogelijk dat donshaartjes veranderen in dikkere haren.

 

Kosten laserbehandeling oksels

Behandelingen starten vanaf € 80,-

 

We adviseren je graag

Wil je meer weten over laserontharing van de oksels? Je mag altijd bellen of mailen voor meer informatie. Of maak meteen een afspraak.

 

Afspraak plannen