Tattoo verwijderen Kerkrade

Heb je ooit een tatoeage laten zetten waar je nu spijt van hebt? Of misschien is je tattoo vervaagd en niet meer zo mooi als vroeger? Het goede nieuws is dat je niet voor altijd vastzit aan die ongewenste tatoeage. Laat je tattoo verwijderen nabij Kerkrade. Bij Skinlab Maastricht begrijpen we dat iedereen zijn of haar redenen heeft om een tattoo te verwijderen. Daarom bieden we professionele en effectieve oplossingen om je te helpen een frisse start te maken.

Tattoo laseren Kerkrade: hoe werkt het?

Voordat we beginnen met een behandeling hebben we eerst een consult. In dit consult hebben we het over het gewenste resultaat en zullen we de tattoo beoordelen. Ook geven wij een schatting van de hoeveelheid behandelingen en prijs. Elke huid is anders en kan dus anders reageren. Daarom stellen wij voor iedereen een uniek behandelplan op.

De tattoo weg laten laseren

Het proces van laserbehandeling voor tatoeageverwijdering is een zeer geavanceerde en effectieve techniek. Hierbij wordt geconcentreerde lichtenergie nauwkeurig gericht op de diepere lagen van de huid om de inktdeeltjes te targeten. Wanneer deze inktdeeltjes deze intense lichtenergie absorberen, ontstaat er warmte, wat resulteert in het verpulveren van de inktdeeltjes tot kleinere fragmenten. Deze fragmenten worden vervolgens door het menselijk lichaam herkend als vreemde stoffen. Daarom worden ze op een natuurlijke wijze afgevoerd via het immuunsysteem.
Wat de doeltreffendheid van deze methode benadrukt, is de ongelooflijke precisie van de laser. Deze laser kan verschillende golflengtes gebruiken om specifiek te richten op de diverse inktkleuren in de tatoeage. Hierdoor kunnen zelfs tatoeages met meerdere kleuren effectief worden behandeld. Dit betekent dat de laserbehandelingen bij SkinLab Maastricht uiterst nauwkeurig en effectief zijn. En dat ze een minimale kans op littekens of huidbeschadiging met zich meebrengen. Bij SkinLab hebben we gekozen voor de Lutro PicoPlus-laser. Deze wordt beschouwd als één van de beste lasers onder de tattoo lasers.

Je tattoo laten verwijderen nabij Kerkrade door BIG-geregistreerde huidtherapeuten

Veiligheid staat voorop, dat betekent dat uitsluitend BIG-geregistreerde huidtherapeuten je tattoo mogen laseren nabij Kerkrade. Deze registratie garandeert niet alleen professionele kwalificaties, maar ook hun toewijding aan de hoogste normen van zorg en veiligheid. Je kunt erop vertrouwen dat je bij ons in goede handen bent én wij er samen voor zorgen dat het gewenste resultaat wordt behaald.
Tattoo verwijderen

Tatoeage verwijdering

Van een hippe tribaltattoo tot een spelfout op je bicep: soms ben je die inkt gewoon zat. Gelukkig kan een huidtherapeut je helpen om van die tattoo af te komen.
Meer informatie
Super vriendelijk, geven je een comfortabel gevoel, meedenkend en meegaand. Wederom een fijne ervaring bij Skinlab!
Tattoo verwijderen

Permanente make-up verwijderen

Maak kennis met de snelste en meest effectieve manier om permanente make-up te verwijderen - PMU verwijderen met laser.
Meer informatie
Super vriendelijk, geven je een comfortabel gevoel, meedenkend en meegaand. Wederom een fijne ervaring bij Skinlab!

Wat kun je verwachten tijdens de behandeling van tattoo verwijderen nabij Kerkrade?

Als je overweegt om een tattoo te laten verwijderen nabij Kerkrade, ben je wellicht nieuwsgierig naar het verloop van het proces. Onze benadering omvat geavanceerde technologie in combinatie met persoonlijke zorg.

Op de behandeldag wordt je huid grondig gereinigd en voorbereid. De laserbehandeling kan een licht tintelend gevoel veroorzaken, dat vergelijkbaar is met een elastiekje dat tegen de huid schiet. We streven naar optimaal comfort, bijvoorbeeld door het gebruik van een verkoelende gel. Direct na de behandeling kan je huid wat roodheid en zwelling vertonen, vergelijkbaar met een milde zonverbranding. Daarom is het van belang dat je je huid beschermt tegen direct zonlicht en deze goed hydrateert. Het aantal benodigde sessies kan variëren, afhankelijk van de tatoeage en je huidtype. Meestal zit er enkele weken tussen de sessies om je huid voldoende te laten herstellen. Bij SkinLab Maastricht streven we ernaar je gedurende het gehele proces goed te informeren en op je gemak te stellen. Natuurlijk ook wanneer je kiest voor laserontharing of pigmentvlekken te laten verwijderen

Kiezen voor Skinlab Maastricht voor tattoo laseren nabij Kerkrade

Het niet niks om je tatoeage te laten verwijderen. Het is een wel overwogen beslissing. Bij Skinlab Maastricht willen we je het zo aangenaam mogelijk maken. Onze huidtherapeuten zijn goed opgeleid en voorbereid. Wij maken gebruik van de nieuwste technologieën, waardoor tattoo verwijderen nabij Kerkrade toegankelijk wordt. De laser die wij gebruiken werkt nauwkeurig en kan de inktdeeltjes targeten zonder de omliggende huid te beschadigen. Door de precisie en effectiviteit van de laserbehandeling is de herstelperiode kort.

Heb je verder nog vragen?

Maak een afspraak voor je tattoo te laten verwijderen nabij Kerkrade!

Als je in de omgeving Kerkrade, Geleen, of elders in Limburg woont en overweegt je tatoeage te laten verwijderen, aarzel dan niet langer. Neem contact met ons op en plan een afspraak bij Skinlab Maastricht. We staan klaar om je te ondersteunen.

Contact