fbpx

Voor en na


Tattooverwijdering met laser

Geni Babchori, 27 jaar

¨Zeven jaar geleden liet ik een tatoeage zetten op mijn onderarm. Heel impulsief: ik zag een foto van een tribal en dacht ´die wil ik ook´. Een week later zat ik bij de tattooshop. Drie jaar later had ik spijt. Ik vond de tribal niet meer mooi en achterhaald. De kleur werd ook vager. Lange tijd durfde ik geen shirtjes met korte mouwen meer te dragen.

Uiteindelijk heb ik de stap durven zetten om de tattoo te laten weglaseren bij SkinLab. Maastricht. Ik was best bang tijdens de eerste behandeling. Gelukkig stelde huidtherapeut Claudia me op m´n gemak. Ze legde het proces duidelijk uit. 

Het laseren van de tattoo viel reuze mee, het was minder pijnlijk dan het zetten van de tattoo. Na de behandeling werd eerst een crème aangebracht en daarna de tattoo goed afgedekt. 

Ik heb de thuisinstructies goed opgevolgd waardoor de huid binnen één week genezen was. Ik had wat last van roodheid en korstjes, dit was mij vooraf ook verteld. Bij de apotheek heb ik op advies van Claudia Flamigel gehaald. Die heb ik trouw elke dag aangebracht.

Ongelofelijk maar waar: na de eerste behandeling was mijn tattoo al voor 80% weg. Dit had ik niet verwacht. Uiteindelijk waren drie behandelingen nodig om mijn tattoo volledig te verwijderen. Er is niets meer zichtbaar: geen litteken, geen grijze waas.  

Ik ben ontzettend blij met het eindresultaat en ik draag weer shirtjes met korte mouwen. Het hele laserproces is mij reuze meegevallen. Ik ben SkinLab. Maastricht érg dankbaar.¨


Verwijdering permanente make-up met laser

ekst hier tekst hier tekst hier tekst hier tekst hier tekst hier tekst hier tekst hier tekst hier tekst hier tekst hier tekst hier tekst hier tekst hier tekst hier tekst hier tekst hier tekst hier tekst hier tekst hier tekst hier tekst hier tekst hier tekst hier tekst hier tekst hier


Tattooverwijdering met laser

tekst hier tekst hier tekst 


Tattooverwijdering met laser

tekst hier tekst hier tekst


tekst hier tekst hier tekst

Afspraak plannen