fbpx

ZO Skin Health


Getting skin ready

Een gezonde huid begint bij de basis. De producten van ZO® Skin Health brengen de huid terug naar de meest gezonde, gebalanceerde staat, ongeacht het huidtype.

Filosofie

De producten van ZZO® Skin Health bestrijden huidproblemen niet als losstaande aandoeningen, maar vanuit de gedachte van een gezonde, goed functionerende huid. Het Skin Health-concept staat voor huidverbetering op medische en niet-medische wijze, met klinisch bewezen resultaten.

 


Bouw je huid op

Leeftijd, genen, invloeden van buitenaf (Uv-straling, vervuiling), stress, hormonen, slaappatroon en huidverzorging beïnvloeden je huidgezondheid. Gelukkig kun je met een gebalanceerde levensstijl en effectieve huidverzorgingsproducten weer een gezonde huid opbouwen.


In vijf stappen

Anders dan traditionele anti-aging huidverzorgingsproducten werkt ZO® Skin Health op cellulair niveau om de huid te verzorgen, te herstellen en te onderhouden. 

ZO® Skin Health Programs helpen om een optimale huidgezondheid te creëren door meerdere ‘lagen’ retinol, antioxidanten, peptiden en vitamines aan te brengen. Dit versnelt huidherstel en verbetert je huid aanzienlijk. 

De ZO® Skin Health-sets volgen een vijfstappenplan: 

reinigen | activeren |stimuleren | kalmeren | voeden & beschermen


Skin-guru dr. Zein Obagi MD is onderzoeker, vernieuwer, wetenschapper, gepubliceerde auteur, docent en gecertificeerd dermatoloog. Hij is een wereldwijde autoriteit op het gebied van huidverjonging en oprichter en medisch directeur van ZO® Skin Health, Inc. in Beverly Hills, California.


Complexion Clearing Program

Mooie basisset speciaal ontwikkeld om acne aan te pakken. Bevat vier producten die je huid intensief reinigen, exfoliëren en het talg reguleren.

De set bestaat uit: 
– Exfoliating Cleanser (60 ml)
– Exfoliating Polish (15 gr)
– Complexion Renewal Pads (30 stuks)
– Sulfur Masque (30 ml)

€159,95


Skin Brightening Program

Ideale set wanneer je pigmentvlekjes hebt en je huidtoon wilt verhelderen. De skin brighteners, vitamine C en antioxidanten in deze producten zorgen voor een heldere, egale huid. Naast verbetering van de huidtoon, vermindert ook de zichtbaarheid van fijne lijntjes. 

De set bestaat uit: 
– Gentle Cleanser 
– Exfoliating Polish 
– Daily Power Defense
– Complexion Renewal Pads (30 stuks)
– Brightalive

€215,-


Normalizing System

Speciaal ontwikkeld om een rode en gevoelige huid te behandelen en de huidbarrière te herstellen. Bevat vijf producten die je huid sterker, gezonder en minder gevoelig maken:

– Gentle Cleanser 
– Exfoliating Polish 
– Daily Power Defense
– Rozatrol
– Oil Control pads 

€215,-


Anti-aging Program

Fijne set wanneer je je huid wilt verbeteren als je de eerste tekenen van huidveroudering – zoals fijne lijntjes en rimpels – hebt. De producten maken je huid zacht en bladen verminderen lijntjes en rimpels. Je huid ziet er weer gezond en stralend uit.

Bevat vijf producten die de huid intensief reinigen, exfoliëren, verbeteren en huidveroudering tegengaan:

– Exfoliating Cleanser 
– Exfoliating Polish 
– Daily Power Defense
– Complexion Renewal Pads (30 stuks)
– Growth Factor Serum

€229,-


Aggressive Anti-aging Program

De set als je tekenen van huidveroudering, zoals lijntjes, rimpels en pigmentvlekjes, wilt verbeteren. De producten maken je huid supermacht en egaal van kleur en verminderen lijntjes, vlekjes en rimpels. 

Bevat zes producten die je huid intensief reinigen, exfoliëren en verbeteren door huidveroudering te behandelen:

– Exfoliating Cleanser 
– Exfoliating Polish 
– Daily Power Defense
– Complexion Renewal Pads (30 stuks)
– Renewal Crème 
– Radical Night Repair 

€285,-


In recente veiligheidsstudies is het gebruik van ZO® Skin Health producten onmiddellijk na een microneedling-behandeling onderzocht. De studies werden uitgevoerd door gediplomeerde dermatologen en omvatten zowel controle- als testplekken op de rug van de proefpersoon. Zowel de controle- als testplekken werden geobserveerd op tekenen van oedeem, erytheem en andere afwijkingen van de huid na een microneedlingbehandeling op de maximale diepte (bereik van 2-2,3 mm). 

Conclusies

• Alle veiligheidsstudies rapporteerden dat er geen bijwerkingen (irritatie of overgevoeligheid) werden gemeld of klinisch zijn waargenomen door de onderzoekers 
• Alle veiligheidsstudies rapporteerden dat geen oedeem, erytheem of andere afwijkingen optraden die ongebruikelijk zijn bij de microneedlingprocedure
• Er was geen klinisch significant verschil in negatieve huidrespons tussen microneedling alleen en microneedling gevolgd door een van de hierboven genoemde producten
 

Veilig gebruik

Deze publicaties tonen aan dat je de eerder genoemde ZO® Skin Health producten veilig kunt gebruiken na een microneedling-behandeling.

Klik hier om alle andere klinische studies en publicaties van ZO® Skin Health te bekijken.


Laat je adviseren door onze huidtherapeuten 

Als je onbekend bent met het gebruik van ZO® Skin Health, dan raden wij je aan eerst contact met ons op te nemen, zodat we je een optimaal gebruiksprotocol kunnen voorschrijven.

Afspraak plannen