Melasma

Melasma: een uitdaging voor velen, maar niet voor ons bij SkinLab Maastricht. Ontdek onze effectieve behandelingen voor een helderdere, egale huid.
Zwangershapsmasker Melasma behandeling bij SkinLab Maastricht voor en na

Melasma behandeling bij SkinLab Maastricht

Melasma, ook wel bekend als zwangerschapsmasker, kan een flinke deuk geven in je zelfvertrouwen. Bij SkinLab Maastricht bieden we gespecialiseerde oplossingen voor dit veelvoorkomend pigmentprobleem. Wij helpen jou weer aan een egale, stralende huid.

De behandeling van melasma in het gezicht wordt in sommige gevallen vergoed door je zorgverzekeraar. Dit is afhankelijk van je aanvullende verzekering. We raden je aan om contact op te nemen met je zorgverzekeraar over de vergoedingsmogelijkheden die voor jou gelden.

Melasma behandeling

Eerste stappen: grondige huidanalyse
Heb je last van pigmentproblemen en ben je er klaar mee? Voor we starten met de behandeling, voeren we eerst een diepgaande huidanalyse uit. Hierdoor kunnen we precies vaststellen welke behandeling het beste bij jouw huidtype en de ernst van je pigmentprobleem past.

Dagelijkse verzorging: producten van ZO Skin Health
In de strijd tegen hyperpigmentatie is consequente en doelgerichte verzorging essentieel. Onze vertrouwde partner in deze reis is ZO Skin Health. Dit merk heeft een productlijn die speciaal is ontwikkeld om hyperpigmentatie aan te pakken. De ondersteuning van deze producten beschouwen we als een onmisbaar onderdeel van je behandeling.

Vernieuwing aan de oppervlakte: peelings
Onze zorgvuldig geformuleerde peelings onthullen een nieuwe huid door zachtjes de bovenste laag te exfoliëren. De aangetaste en verkleurde huidcellen maken plaats voor een frisse, egalere huid. Alsof je een nieuw hoofdstuk van je huidverhaal opent, vol helderheid en potentieel.

PicoPlus4-laserbehandeling
Deze geavanceerde lasertherapie richt zich op diverse pigmentaandoeningen, van ouderdomsvlekken tot hyperpigmentatie. Met inzet van vier verschillende golflengtes breekt de PicoPlus4-laser zowel oppervlakkige als dieper gelegen pigmentvlekken af. Hierna ruimt het lichaam de afgebroken deeltjes op, waardoor je huid er frisser en egaler uitziet.
Melasma voor en na behandeling resultaat bij SkinLab Maastricht

Tarieven melasma-behandeling

Investeren in een gezonde, stralende huid is een investering in jezelf. Bij SkinLab.Maastricht begrijpen we dat duidelijkheid over de kosten een belangrijk onderdeel is van jouw beslissingsproces. Hieronder vind je een overzichtelijke opsomming van onze tarieven, zodat je precies weet wat je kunt verwachten.

Intake

Intake Gratis
0
ACTIE: 3D Huidscan met LifeViz-technologie (introductieprijs van €97,- voor €47,50)
47.50

PicoPlus laserbehandeling Melasma

PicoPlus Melasma gelaat
175.00
PicoPlus Melasma voorhoofd
145.00
PicoPlus Melasma wangen
145.00

Peelings Melasma

Peeling TCA Standaard Blue Peel
750.00
Peeling TCA Deep Exfoliation 60min
450.00
Peeling ZO TCA Deep Exfoliation
250.00

Maak een afspraak

Of stuur direct een Whatsapp bericht!