Laserontharing in de zomer? Ja hoor, dat kan. Als je maar met een paar dingen rekening houdt. Omdat lasertherapie werkt op pigment is het belangrijk dat je haartjes donkerder zijn dan je huid. Hoef je niet per se bruin te worden bij je bikinilijn, oksels, benen of buik? Dan kunnen we dat gebied prima behandelen. We adviseren dan wél om de behandelde huid goed in te smeren of af te dekken. Mensen die nauwelijks zonnen, niet op vakantie gaan of binnen werken, zijn sowieso goede kandidaten. 

Ontharen voor je vakantie

Kan ik dan laserontharen voor mijn vakantie? Sure! Je kan één tot twee weken voordat je op vakantie gaat nog behandeld worden met onze Clarity II- laser. Jij huid herstelt namelijk heel snel na deze behandeling. Extra voordeel is dat de haartjes precies uitvallen aan het begin van je vakantie. Daar heb je dus geen omkijken naar. 

Slim plannen

Ongeveer een maand na je vakantie kun je je volgende behandeling plannen. Mits je te bruin bent geworden in het betreffende gebied. Is het niet gelukt om uit de zon te blijven? Dan wachten we uit voorzorg liever ietsje langer tot je kleur weer vervaagd is. Hoewel een interval van 8 weken het beste is, heeft een langere pauze van bijvoorbeeld 10-12 weken, nauwelijks invloed op het eindresultaat.

Scheren mag gewoon

Ook fijn: hoewel je niet mag harsen of epileren tijdens je ontharingstraject (daarmee verwijder je de haarwortels en kan de laser ze niet vernietigen) mag je wel gewoon scheren.

Elke behandeling telt

Duss… heb je plezier van één of twee laserbehandelingen voor de zomer? Absoluut! Elke behandeling zorgt voor verbetering en dunt de beharing flink uit. De haren zijn een stuk dunner en de haardichtheid is kleiner, waardoor bijvoorbeeld oksels, benen, rug en bikinilijn minder stoppelig aanvoelen, haren minder irriteren en scheren binnen no time gebeurd is.

Aanbieding!

Profiteer tot 1 september van onze actie: bij elke bikinilijn laserbehandeling de oksels gratis meebehandeld.

Waarom kiezen voor Skinlab?

4.9 (300+)
5.0 (2000+)
Meer dan 2000 reviews

Categorieën