Acne littekens behandelingen bij SkinLab Maastricht voor en na

Acne op latere leeftijd: wat te doen?

Ah, acne. Die lastige jeugdvriend die we het liefst achter ons gelaten hadden toen we onze tienerjaren uitzwaaiden. Maar voor velen van ons heeft acne besloten om langer te blijven dan verwacht. Gelukkig hebben wij bij SkinLab Maastricht het geheime recept om het afscheidsfeestje voor acne te plannen, ongeacht je leeftijd!

Waarom krijgen mensen op latere leeftijd acne?

Het is een algemeen misverstand dat alleen tieners met acne te maken hebben. Oh, hoe we wensten dat het waar was! De waarheid is dat acne een terugkerende gast kan zijn in je 20's, 30's en ja, zelfs je 40's. Maar waarom?

Hoewel de jeugdige uitbarstingen vaak worden aangedreven door de hormonale achtbaan van de puberteit, kunnen volwassen uitbarstingen worden veroorzaakt door alles, van stress tot voeding, en ja, nog steeds hormonen. Vooral vrouwen kunnen op latere leeftijd acne ervaren, voornamelijk op de onderkaak, en soms zelfs op de borst.

Maar hier komt het goede nieuws: wij kunnen u helpen!

Ons driestappenplan tegen Acne

1. Aan de slag met de juiste producten – ZoSkin Health:

Acne op latere leeftijd verschilt van tieneracne, voornamelijk door de veranderende huidconditie en hormonale schommelingen. De productlijn van ZoSkin Health is perfect afgestemd op de volwassen huid, die te maken heeft met zowel tekenen van veroudering als acne. Deze unieke producten reguleren niet alleen talgproductie, wat essentieel is voor het verminderen van ontstekingen, maar bevorderen ook celvernieuwing en bieden krachtige antioxidanten die helpen bij het aanpakken van tekenen van huidveroudering. Ze zijn een dual-action oplossing, perfect voor volwassenen die een heldere én jeugdig uitziende huid willen.

2. Dieptereiniging – een revitalisatie voor de volwassen huid:

Naarmate we ouder worden, vermindert de celvernieuwing van onze huid. Dit betekent dat onzuiverheden en dode huidcellen zich gemakkelijker kunnen ophopen, wat leidt tot verstopte poriën en acne. Een dieptereiniging is essentieel voor de volwassen huid, omdat het deze opgehoopte onzuiverheden aanpakt en de huid revitaliseert. Door deze behandeling kunnen ook huidverzorgingsproducten beter worden opgenomen, wat de effectiviteit verhoogt, vooral voor producten gericht op zowel acne als veroudering.

3. Peeling en/of SkinPen (microneedling) – aanpakken van acne en veroudering:

De voordelen van peelings voor de volwassen huid zijn tweeledig. Ze helpen bij het verwijderen van dode huidcellen, waardoor niet alleen uitbraken worden verminderd, maar ook een doffe teint en fijne lijntjes worden aangepakt. Een regelmatige peeling kan het uiterlijk van acne-littekens verminderen en de huid een jeugdigere gloed geven.

Microneedling helpt niet alleen bij het verminderen van de zichtbaarheid van acne en acne-littekens, maar ook bij het herstellen en vernieuwen van de huid, waardoor deze zowel helderder als jeugdiger wordt.t. Door het creëren van microverwondingen wordt de huid gestimuleerd om haar natuurlijke genezingsproces te starten. Dit bevordert de productie van collageen, een essentiële bouwsteen voor een stevige en veerkrachtige huid.

Als u er klaar voor bent om een einde te maken aan acne en uw huid op zijn best te laten zijn, nodigen wij u uit voor een uitgebreide 3D-HuidScan. Laat ons uw partner zijn in uw reis naar een huid zonder acne en vol zelfvertrouwen

Vergoeding voor Acnebehandelingen

Veel zorgverzekeraars vergoeden acnebehandelingen voor het gezicht vanuit aanvullende pakketten. We adviseren je om de voorwaarden bij uw eigen zorgverzekeraar te checken voor meer informatie.

Behandelingsopties en Prijzen

De ervaring wijst uit dat deze drie behandelmethoden over het algemeen de meest effectieve resultaten opleveren in de strijd tegen acne voor onze cliënten.

Bij SkinLab Maastricht hebben we diverse effectieve behandelingsopties om acne effectief aan te pakken en een gezondere huid te bevorderen. Na een uitgebreide 3D-HuidScan stellen we een behandeling samen die het beste bij jou past.

Waarom kiezen voor Skinlab?

4.9 (300+)
5.0 (2000+)
Meer dan 2000 reviews

Categorieën