fbpx

Onze lasers


PicoPlus4-laser

De PicoPlus4-laser is de allernieuwste en sterkste tatoeagelaser die er op dit moment bestaat. Hij is ideaal voor het verwijderen van tatoeages, maar ook voor het verbeteren van de huidstructuur en de behandeling van melasma en (acne)littekens. 

De PicoPlus4 werkt op 4 golflengtes, waardoor elke kleur in een tatoeage kan worden aangepakt. Als enige heeft deze tattoolaser een unieke nabehandeling: de zogenoemde Dual Focused Dots. Hierdoor herstelt de huid veel sneller, waardoor een volgende behandeling al na een paar weken kan plaatsvinden.

 

Sneller & minder pijnlijk

Door z´n hoge energie en korte pulsen (450 ps) verwijdert de PicoPlus4 zeer effectief tatoeages, zelfs de meest moeilijke. Hierdoor heb je minder behandelingen nodig dan voorheen. Je bent dus sneller van je tattoo af. Ook ervaren klanten behandelingen met deze laser als minder pijnlijk dan met oudere type lasers. 

 

Behandelindicaties

tatoeage verwijderen

permanente make-up verwijderen

pigmentvlekken

zwangerschapsmasker/ melasma

littekens

acnelittekens

acne rosacea

acne

huidveroudering

huidverbetering

Voor en na foto’s


Clarity II laser

De Clarity II is een geavanceerde laser die een constante, snelle, hoge energie afgeeft. Hij behandelt zowel de lichte als de donkere huid op een veilige en effectieve manier. De laser verwijdert donkere en lichte haren in korte tijd, tot wel 45% sneller dan andere lasers. Daarnaast is hij hoogst effectief bij de behandeling van pigmentvlekken, acne, beenvaatjes, huidveroudering, couperose en café-au-lait-vlekken. Dankzij de automatische temperatuurcontrole van de huid tijdens de behandeling is deze laser uiterst veilig.

 

Behandelindicaties

 

laserontharing gezicht

laserontharing buik of rug

laserontharing oksels

laserontharing bikinilijn

laserontharing benen

acne

beenvaatjes

couperose

ouderdomsvlekken

pigmentvlekken

acne rosacea

huidveroudering

Afspraak plannen