fbpx

Huidverjonging

Huidverjonging SkinLab.Maastricht

Smart anti-aging formulas

Huidveroudering is een onvermijdelijk gevolg van het ouder worden. Naarmate je ouder wordt, gaat de huidconditie achteruit, het kost steeds meer moeite om dode of beschadigde huidcellen te vervangen door gezonde, nieuwe huidcellen. Extra belastende factoren voor de huid zijn onder meer roken, stress en UV-straling. 

Gelukkig zijn er heel wat mogelijkheden om je huidconditie te verbeteren en te zorgen voor een stralende teint. Om de behandeling te kiezen die het beste bij jouw huidtype past, doen we eerst een grondige huidanalyse.

 


3-in-1 Skin Boost

Dit unieke behandelconcept met een combinatie van de nieuwste en meest effectieve technieken voor huidverbetering brengt jouw huid binnen één maand in perfect shape.

Gedurende vier weken krijg je behandelingen met de PicoPlus-laser, de Clarity II-laser en Collageen Inductie Therapie met de SkinPen.

Het resultaat van deze smart combi-behandeling is direct zichtbaar: verbeterde huidstructuur, stevigere huid, afname van pigmentvlekken en fijne lijntjes en een stralende, frisse teint.

Uitermate geschikt voor de behandeling van (acne)littekens en voor het verstevigen en egaliseren van de huid.

 

1x PicoPlus4-laserbehandeling

Verbetert de huidstructuur en verwijdert zeer effectief pigmentvlekken, littekens, roodheid, zwangerschapsmasker en acne.

+

1x Clarity II-laserbehandeling

Verstevigt de huid, vervaagt fijne lijntjes, verwijdert zichtbare vaatjes en zorgt voor een mooie glow.

+

1x SkinPen-behandeling

Vernieuwt de huid in de diepte door het stimuleren van fibroblasten, die collageen en elastine aanmaken, zonder oppervlakteschade te veroorzaken en met minimale hersteltijd. 

Prijs: € 499,- (combi van 3 behandelingen)


PicoPlus4 | anti-aging laserbehandeling

De PicoPlus4 is een zeer effectieve laser voor het long-term verbeteren en verjongen van de huid. Fijn rimpeltjes vervagen, oneffenheden worden minder, de textuur van de huid verbetert. De huid is na de behandeling zichtbaar egaler en strakker.

De nauwkeurig gerichte impulsen van deze geavanceerde laser vernietigen de collageenvezels, waardoor nieuw collageen wordt aangemaakt (neocollagenese). 

We adviseren deze producten van Obagi Medical voor thuisgebruik om het verjongingsproces te ondersteunen.

 


Clarity II | anti-aging laserbehandeling

De Clarity II is een zeer effectieve laser voor het short-term verbeteren en verjongen van de huid. Fijn rimpeltjes vervagen, oneffenheden worden minder, de textuur van de huid verbetert en de huid krijgt een mooie glow.

De Clarity II-laser zorgt voor een fotodynamisch effect van de huid, waardoor de huidcel in staat is zich te herstellen en te verjongen. Deze behandeling is nagenoeg pijnloos en er is geen sprake van een herstelperiode van de huid. De laser vernieuwt zowel de opperhuid als het bindweefsel van de lederhuid. Er ontstaat onmiddellijk een mooie glow.

Het doel van de behandeling is het egaliseren van de huid en het verminderen van fijne rimpeltjes. De huidtextuur zal zichtbaar verbeteren. 

We adviseren deze producten van Obagi Medical voor thuisgebruik om het verjongingsproces te ondersteunen.


 


Obagi Blue Peel Radiance | anti-aging peeling

Een milde, maar effectieve peeling die bestaat uit een unieke mix van zuren die geschikt is voor alle huidtypen. De peeling verwijdert dode huidcellen in de bovenste, meest beschadigde huidlagen, waardoor de huid weer glad en fris wordt.

Met nauwelijks of geen hersteltijd verbetert meteen het uiterlijk en gevoel van de huid. Al na één behandeling zie je resultaat. Voor optimaal resultaat adviseren we 4-6 behandelingen met een interval van twee weken. Meteen na de behandeling kan de huid wat rood en schilferig zijn. Dit trekt snel weer weg.

Het doel van de behandeling is het egaliseren van de huid en het verminderen van fijne rimpeltjes. De huidtextuur zal zichtbaar verbeteren. 

 


Obagi Blue Peel TCA|anti-aging peeling

De middeldiepe Obagi Blue Peel met TCA (trichloorazijn) verbetert de huidstructuur en vervaagt oneffenheden. TCA stimuleert de celdeling in de lederhuid waardoor de huid een frisse teint krijgt. Na de peeling heeft je huid 3-10 dagen nodig om te herstellen. Na één behandeling is het effect al zichtbaar. Voor het beste resultaat adviseren we 1-3 behandelingen.

 


 

Vergoeding zorgverzekering

Voor bepaalde behandelingen is een vergoeding vanuit je (aanvullende) zorgverzekering mogelijk. Als erkende huidtherapeuten hebben wij contracten met alle grote zorgverzekeraars. Laat je informeren over de mogelijkheden.

 

Afspraak plannen