Acnelittekens

Ontdek de weg naar een gladdere huid met onze behandelingen voor acnelittekens. Met behulp van geavanceerde technologieën en doeltreffende methoden helpen wij jou om littekens te verminderen en een egale huidtextuur te herstellen.
Acne littekens behandelingen bij SkinLab Maastricht voor en na

Acnelittekens behandelen bij SkinLab.Maastricht

Een acnelittekenbehandeling bij SkinLab.Maastricht begint met een grondige huidanalyse om de beste aanpak voor jouw specifieke littekens te bepalen. We bieden verschillende geavanceerde behandelingen aan, waaronder microneedling (SkinPen), medische peelings en ZO Skin Health-producten die hun effectiviteit hebben bewezen bij het verminderen van acnelittekens.

Microneedling met de SkinPen is een techniek waarbij kleine naaldjes zachtjes de huid perforeren, waardoor een natuurlijk huidgenezingsproces op gang wordt gebracht. De aanmaak van collageen en elastine wordt gestimuleerd, wat zorgt voor het vervagen van littekens en een gladdere huid. Onze huidtherapeutes zijn speciaal getraind in deze behandeling en zullen deze veilig, met optimaal comfort en maximaal resultaat, uitvoeren.

Medische peelings, van Obagi Medical en ZO Skin Health, worden op de bovenste laag van de huid aangebracht en verwijderen daar dode huidcellen. Dit bevordert de celvernieuwing en helpt bij het verminderen van littekens en het egaliseren van de huidtextuur. De peeling wordt aangepast aan jouw huidtype en specifieke behoeften, zodat we optimaal resultaat bereiken.

Producten voor acnelittekens

Speciale huidverzorgingsproducten zoals de Wrinkle and Texture Repair-producten van ZO Skin Health, zijn een waardevolle aanvulling op behandelingen van acnelittekens. Deze huidverzorgingslijn is ontwikkeld om de algehele huidtextuur te verbeteren. De krachtige ingrediënten, zeker in combinatie met behandelingen, zorgen voor zichtbare huidverbetering.
Ben jij klaar om afscheid te nemen van die littekens en weer te genieten van een mooie, egale huid? Neem dan contact met ons op. Onze professionele, gepersonaliseerde aanpak zal ervoor zorgen dat je de best mogelijke resultaten behaalt en je weer vol zelfvertrouwen in de spiegel kunt kijken.

Acne behandeling bij SkinLab Maastircht voor en na

Acnelittekens tarieven

Bij SkinLab.Maastricht streven we naar transparantie en bieden we competitieve prijzen voor onze behandelingen om acnelittekens te verminderen en de huidtextuur te verbeteren. Hieronder vind je een overzicht van onze prijzen:

Belangrijk om te weten is dat de uiteindelijke kosten van een behandeling kunnen variëren op basis van de individuele behoeften en het aantal benodigde sessies. Tijdens een persoonlijk consult zullen we een gedetailleerd behandelplan opstellen en de bijbehorende kosten met je bespreken. Houd er ook rekening mee dat afhankelijk van je aanvullende zorgverzekering, de mogelijkheid bestaat dat de behandelingen (gedeeltelijk) vergoed worden door je verzekeraar. We raden je aan contact op te nemen met je zorgverzekeraar om de details van je dekking te bespreken. Prijzen zijn per behandeling.

Acne littekens

Littekens PicoPlus 4 Laser
115
SkinPen - Gelaat 45min
195
Acnetherapie - Peeling Obagi Blue Peel pres 7359
100
Acnetherapie - Peeling TCA Deep Exfoliation 30 min
250
Acnetherapie - Peeling TCA Deep Exfoliation 60 min
450

Maak een afspraak

Of stuur direct een Whatsapp bericht!