Littekens

Of ze nu ontstaan door een operatie, een ongeluk of een huidaandoening, ze vormen vaak een blijvende herinnering op onze huid. Ons deskundige team zet geavanceerde technieken in om jouw littekens te verzachten en minder zichtbaar te maken.

SkinPen voor en na foto resultata bij SkinLab Maastricht

Littekens

Littekens dragen onze verhalen. Of ze nu ontstaan door een operatie, een ongeluk of een huidaandoening, ze vormen vaak een blijvende herinnering op onze huid. Wanneer zowel de oppervlakkige als diepere huidlagen beschadigd raken, zet ons lichaam alles op alles om deze te herstellen. Het resultaat? Een litteken dat kan variëren van een eenvoudig lijntje tot meer complexe vormen zoals verheven plekken of deukjes in de huid. Deze kunnen soms voor ongemak zorgen, zowel fysiek als emotioneel.

Acnelittekens: overblijfselen van vervelende puistjes.

Operatielittekens: de stille getuigen van medische ingrepen.

In de huid liggende (atrofische) littekens: deze vormen een deukje of putje in de huid.

Op de huid liggende l(hypertrofische) littekens: deze zijn vaak verheven.

Roodheid en pigmentverkleuring: kleurverschillen die vaak hand in hand gaan met andere soorten littekens.

Automutilatielittekens: de stille getuigen van innerlijke worstelingen.

Littekenbehandelingen

Ons team van huidprofessionals kan meerdere geavanceerde technieken inzetten om jouw littekens minder zichtbaar te maken.

PicoPlus4-laserbehandeling: De kracht van deze laser ligt in zijn hoge piekvermogen, waardoor behandelingen effectiever zijn. De PicoPlus4-laser focust niet op warmte, maar op mechanische fragmentatie, wat brandwonden vrijwel uitsluit. Resultaat? Een aanzienlijk minder zichtbaar litteken.

Microneedling: Met behulp van fijne naaldjes wordt het natuurlijke herstelproces van de huid geactiveerd. Hierdoor produceert de huid meer collageen en elastine, wat resulteert in een steviger en stralender huidoppervlak.

Medische peeling: Speciaal voor acnelittekens. Door het vernieuwen van de bovenste huidlaag worden acnelittekens vervaagd en de huidtextuur verbeterd. De keuze van de peeling wordt aangepast aan jouw specifieke huidconditie en wensen.

Heb jij littekens waar je vanaf wilt? Ons toegewijde team staat klaar om met jou de beste behandelstrategie te bespreken. Start met een grondige huidanalyse en laat je informeren over de revolutionaire technieken die we bij SkinLab.Maastricht inzetten. Samen werken we aan een huid waar jij trots op kunt zijn.
Littekens verwijderen behandelen bij SkinLab Maastricht

Tarieven littekenbehandelingen

Herstel je huid en herwin je zelfvertrouwen. Bekijk onze concurrerende tarieven voor de meest geavanceerde littekenbehandelingen en zet de eerste stap naar een gladdere, gezondere huidPrijzen zijn per behandeling.

Intake

Intake - Gratis
0
ACTIE: 3D Huidscan met LifeViz-technologie (introductieprijs van €97,- voor €47,50)
47.50

SkinPen Litteken

SkinPen Litteken
145.00

PicoPlus Laser - littekenbehandeling

PicoPlus Laser (vanaf 115,- euro)
115.00
Wangen
165.00
Gelaat
225.00

Maak een afspraak

Of stuur direct een Whatsapp bericht!