fbpx

Medische peelings


Medische peelings zijn zeer effectief bij de behandeling van huidproblemen als huidveroudering, acne, acnelittekens en pigmentvlekken. Er zijn verschillende soorten peelings mogelijk, die elk een specifiek huidprobleem aanpakken door de verschillende ingrediënten. 

 

Alleen door professionals

Medische peelings mogen uitsluitend door artsen, physician assistants en huidtherapeuten worden uitgevoerd. Doel van de peeling is het vernieuwen van de bovenste lagen van de huid, waardoor de huid een nieuwe, gezonde, stralende textuur krijgt. Acnelittekens en pigmentvlekken vervagen, de structuur van de huid wordt gladder en egaler. 

 

Celvernieuwing

De ingrediënten in de peeling stimuleren de celvernieuwing van de huid en verwijderen dode huidcellen. Ook zorgt een peeling voor de aanmaak van collageen en elastine waardoor huidverjonging optreedt.

Afhankelijk van de conditie van de huid en het te behalen resultaat zijn er verschillende mogelijkheden in de keuze van de peeling en de sterkte hiervan. Ook kunnen we verschillende peelings in combinatie met elkaar of met andere behandelingen toepassen.

 

Obagi Blue Peel Radiance

Dit is een milde, maar effectieve peel, geschikt voor alle huidtypen. De unieke mix van zuren verwijdert dode huidcellen in de bovenste, meest beschadigde huidlagen, waardoor deze gladder, frisser en verfijnder worden. Daarnaast wordt de talgproductie gereguleerd. 

Met nauwelijks of geen hersteltijd verbetert de Blue Peel Radiance het uiterlijk en gevoel van de huid. De huid strakker, gladder en egaler. 

Eén behandeling met de Blue Peel geeft al resultaat, maar voor optimaal resultaat is een reeks van 4-6 behandelingen het meest effectief. Doorgaans hanteren we een interval van twee weken. Na de peel ervaar je milde roodheid en schilfering.

 

Obagi Blue Peel TCA

Deze middeldiepe peeling met TCA (trichloorazijn) zorgt voor een verbetering van de huidstructuur en doet oppervlakkige acnelittekens vervagen. TCA zorgt ervoor dat de celdeling in de lederhuid gestimuleerd wordt, waardoor de huid een frisse teint krijgt en onzuiverheden verminderen. 

Na de peeling heeft de huid een aantal dagen nodig om te herstellen (2-7 dagen). Na één behandeling is het effect van de peeling al zichtbaar. Voor het beste resultaat adviseren we 1-3 behandelingen.
 

Behandelindicaties

Huidveroudering

Zwangerschapsmaser (melasma)

Acnelittekens

Pigmentvlekken en ouderdomsvlekken


 

Welk resultaat kun je verwachten?

Een verbeterde huidstructuur, afname van acnelittekens, pigmentvlekken en ouderdomsvlekken. Tijdens het intakegesprek bepalen we samen welke peeling voor jouw huid het beste is. Vaak bieden we peelings aan in een serie behandelingen, onderteund met de juiste producten voor thuis.

 

We adviseren je graag

Heb je vragen over vaatlaserbehandeling, neem dan gerust contact met ons op. Of maak een afspraak voor een gratis, vrijblijvend consult met een van onze huidtherapeuten. 
 

Afspraak plannen