fbpx

Medische peelings


ZO Skin Health
3-step-peel

De ZO® 3-Step Peel™, ook bekend als TCA-peeling helpt de huid van binnenuit te versterken dankzij de krachtige ingrediënten waaronder plantenextracten, enzymen en een hoge concentratie vitamine A (retinol). De 3-step-peel versterkt de huidstructuur en kan een reeks medische huidaandoeningen aanpakken, waaronder acne, rosacea, littekenvorming en nog veel meer.

 

Welk resultaat kan ik verwachten?

Een verbeterde huidstructuur, afname van acnelittekens, pigmentvlekken en ouderdomsvlekken. Tijdens het intakegesprek bepalen we samen of de 3-step-peel voor jouw huid geschikt is. Vaak bieden we peelings aan in een serie behandelingen, ondersteund met de juiste producten voor thuis.

Afhankelijk van conditie van je huid, kunnen de resultaten van de 3-step-peel een paar maanden tot een jaar aanhouden. We adviseren om deze behandeling 2 à 3 keer per jaar te herhalen voor behoud van resultaat.

Ontdek ZO Skin Health

 

Behandelindicaties

– Huidveroudering

– Zwangerschapsmaser (melasma)

– Acnelittekens

– Pigmentvlekken en ouderdomsvlekken

 

Heb jij een huidprobleem?

Maak een afspraak voor een gratis consult met een van onze huidtherapeuten. Je krijgt dan professioneel advies.

 

Blue peels


Obagi Blue Peel Radiance

Dit is een milde, maar effectieve peel, geschikt voor alle huidtypen. De unieke mix van zuren verwijdert dode huidcellen in de bovenste, meest beschadigde huidlagen, waardoor deze gladder, frisser en verfijnder worden. 

Daarnaast wordt de talgproductie gereguleerd. Met nauwelijks of geen hersteltijd verbetert de Blue Peel Radiance het uiterlijk en gevoel van de huid. De huid strakker, gladder en egaler.

Eén behandeling met de Blue Peel geeft al resultaat, maar voor optimaal resultaat is een reeks van 4-6 behandelingen het meest effectief. Doorgaans hanteren we een interval van twee weken. Na de peel ervaar je milde roodheid en schilfering.


Obagi Blue Peel TCA

Deze middeldiepe peeling met TCA (trichloorazijn) zorgt voor een verbetering van de huidstructuur en doet oppervlakkige acnelittekens vervagen. TCA zorgt ervoor dat de celdeling in de lederhuid gestimuleerd wordt, waardoor de huid een frisse teint krijgt en onzuiverheden verminderen. 

Na de peeling heeft de huid een aantal dagen nodig om te herstellen (2-7 dagen). Na één behandeling is het effect van de peeling al zichtbaar. Voor het beste resultaat adviseren we 1-3 behandelingen.

 

Afspraak plannen