fbpx

Obagi Medical Facials


De cosmeceuticals van Obagi Medical zijn wereldwijd bekend en hebben wetenschappelijk aangetoonde effectiviteit. Ze transformeren de huid op cellulair niveau en bereiken ongeëvenaarde resultaten. Obagi werkt met aparte productlijnen voor specifieke huidproblemen.


5 faboulous facials

Bij SkinLab.Maastricht heb je de keuze uit vijf high-end gezichtsbehandelingen met Obagi Medical-producten, exact afgestemd op de behoefte van jouw huid:

Glow Time voor pigmentvlekken, doffe huid, fijne lijntjes en rimpeltjes.

Hydrate Boost voor de gevoelige huid, droge huid en rosacea.

Turn Back Time bij fijne lijntjes en beginnende huidverslapping.

Goodbye Pigmentation bij pigmentvlekken en zwangerschapsmasker.

Clear Skin voor de onzuivere, onrustige huid.


Elke facial (60 min.) bestaat uit:

Huidanalyse, intensieve reiniging, exfoliëren, onzuiverheden verwijderen, boost met krachtige anti-oxidanten, relaxing gezichtsmassage, masker (maximaal geconcentreerde ingrediënten) en beschermende verzorging.


#1 Glow time

Is jouw huid dof en wil jij een mooie glow? Dit is de ideale behandeling om je huid weer te laten stralen. Met een speciaal microderm-masker op basis van vitamine C en fijne korreltjes verwijderen we dode huidcellen. Zo krijgt je huid weer een fantastische glans. 

Prijs: € 79,-


#2 Hydrate boost

Een super hydratatieboost met een speciaal vochtregulerend masker. Heeft jouw huid behoefte aan extra hydratie dan is dit de ideale gezichtsbehandeling voor jou. Geschikt als je last hebt van een droge, gevoelige of rosaceahuid. 

Prijs: € 79,-


#3 Turn Back Time

Zie je die eerste fijne lijntjes en rimpeltjes verschijnen? Dan is dit jouw facial. Met een speciaal exfoliërend (mild peelend) masker verwijderen we de dode huidcellen waardoor je huid weer gaat shinen en rimpeltjes en lijntjes vervagen. 

Prijs: € 79,-


#4 Goodbye Pigmentation

Heb je last van pigmentvlekken of hyperpigmentatie? Deze behandeling pakt huidverkleuringen effectief aan. Met een speciaal exfoliërend (mild peelend) masker verwijderen we de dode huidcellen waardoor verkleuringen verdwijnen en de huid mooie egaal wordt. 

Prijs: € 79,-


#5 Clear Skin

Heb je last van acne en puistjes dan is dit de ideale behandeling voor jouw huid. Een dieptereiniging voor jouw huid waarbij we de focus leggen op het verwijderen van je onzuiverheden.

Prijs: € 79,-

Afspraak plannen